THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, dodávka, montáž, projekt, záruční, pozáruční servis: - technologie pro čističky, ČOV - pískové filtry, čiřiče, nádrže. Úprava a filtrace vody: - filtrace povrchové, podzemní vody na vodu pitnou - tlakové pískové filtry, kontinuální pískové filtry, oxidace, usazovací nádrže. Čištění průmyslových odpadních vod: - ...

Výroba, dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - automatické vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata.

Zeměměřičské práce, geodetická činnost. Projekční práce.

Provádění strojní sádrové omítky a broušené sádrové stěrky pro interiéry.

Projekce: - dopravní stavby, křižovatky, komunikace - dopravní značení. Služby: - koncepce rozvoje veřejné dopravy, integrované dopravní systémy - dopravně inženýrské studie - bezpečnostní audity a inspekce.

Kominík, kominictví. Služby: - revize a čištění komínů - měření emisí - vložkování komínů - výroba a montáž kouřovodů.

Obchodní zastoupení SULKO, s.r.o., Zábřeh na Moravě. Dodávka, montáž, servis: -plastová okna, dveře z tříkomorového profilového systému REHAU -rámy (zpevněny ocelovou pozinkovanou výztuhou) -markýzy, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, rolety.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy, byty - instalace - voda, topení, vodoinstalatérské, topenářské práce - dlažby, obklady - zateplování fasád - koupelny, rekonstrukce bytových jader.

Interiéry, exteriéry. Práce: - zednické - obkladačské - malířské, natěračské, nástřikové - podlahářské, pokládání koberců, PVC a lina - montáž žaluzie vertikální a horizontální - lepení sklovláknitých tapet, stropnic, rohů a rozet, rohových lišt - lakování parket - úklidové služby, čištění koberců.

Stavební práce. Rekonstrukce domů, bytů.

Návrh, zpracování: - interiéry. Stavební projekce.

Geodetické, zeměměřické práce: - mapové podklady pro projekty - vytyčovací práce - kontrola svislosti objektů - zaměření skutečného provedení staveb.

Stavebně projektová kancelář. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Naše společnost Interiéry Jiřičný má dlouholetou praxi v oblasti výroby nábytku na míru. V portfoliu našich služeb naleznete kuchyně a kuchyňské linky na míru, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, kanceláře či jídelny. Vyrobíme Vám nábytek podle Vašich představ a na míru.

Zemní práce. Výkopové práce. Demoloční práce. Výstavba inženýrských sítí.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader - výstavba rodinných domů.

Vodoinstalatérství. Instalatérské práce. Instalace, montáž: - voda.

Stavební práce. Interiéry na klíč. Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny, WC. Práce: - sádrokartonářské - obklady, dlažby.

Prodej: - betonové kostkové prefabrikáty - betonové dlažební kostky - betonové dlažební desky - betonové obrubníky - patníky - palisády - zámková dlažba.

Komplexní stavební činnost: - rekonstrukce - interiéry - řemeslo - elektrikář, instalatér, malíř - individuální stavební úpravy, návrhy - vestavěné skříně, kuchyňské linky - havarijní služba - stavební, instalatér, elektrikář - podlahové krytiny - plovoucí podlahy, koberce. Kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domků.

Prodej - stavební materiál: - betonové směsi - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - zámková dlažba - stavební dřevo. Služby: - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - sklenářství.

Truhlářství. Renovace nábytku a dveří. Výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice. Provozovna: - Vratimovská 624/11 Ostrava-Kunčice.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty: barvy, laky, spreje - potřeby-malířské, lakýrnické - brusné materiály - tmely, lepidla - mořidla, lazury. Služby: - tónování, míchání barev.