THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Elektromontážní práce: - venkovní, vnitřní rozvody. Elektro projekce, revize. Montáž: - hromosvody - bezpečnostní systémy. Silnoproud. Slaboproud.

Trhací, vrtací práce. Instalatérské práce. Řezání a vrtání betonu a železobetonu diamantovou technikou. Stavební práce.

Prodej: - žaluzie - bambusové žaluzie - rolety - římské roletky - garážová vrata - markýzy - zabezpečovací technika.

Opravy dopravních a stavebních prostředků. Oprava, servis: - nákladní automobily - stavební stroje - karosářské práce - příprava vozidel na STK - zemní stroje. Autodoprava: - vnitrostátní nákladní.

Projektování: - inženýrské sítě - sportovní hřiště - parkoviště - opěrné zdi - kanalizační sítě. Stavební dozor, projekce.

Stavba: - nízkoenergetické dřevostavby - rodinné domy na klíč.

Architektonický ateliér. Projektování, stavební projekce: - zdravotnické, občanské a bytové stavby.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, revitalizace, zateplování bytových a rodinných domů - tesařské, pokrývačské a klempířské práce - ploché, šikmé střechy - výměna oken. Elektroinstalace: - silnoproudá, slaboproudá - inteligentní - automatizace budov - MaR. Zelená úsporám.

Stavba: - stavby na klíč, rodinné domy - suchá výstavba. Montáž: - stropní podhledy - vratové systémy, garážová vrata - sádrokartón - stínící technika - plovoucí podlahy.

Činnost: - projektová, technická, inženýrská. Stavby-průmyslové. Návrh a realizace inženýrských prací. Stavební a elektro projekce.

Elektroinstalační práce: - kompletní elektroinstalace budov - rekonstrukce starých elektroinstalací - výroba - rozvaděče. - revize elektro. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy - detektory plynů.

Interiéry na klíč. Stavební práce: - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž - minerální podhledy, sádrokartonové příčky, stropy a půdní vestavby.

Elektroinstalace. Hromosvody. Montáž: - automatické pohony pro venkovní brány, garáže - elektronické zabezpečovací systémy pro firmy a rodinné domy.

Podlahářství, montáž: - laminátové podlahy - dřevěné 3vrstvé podlahy - parkety, mozaiky, zámecké podlahy - masivní palubkové podlahy - koberce, PVC, korek - venkovní dřevěné terasy z afrických dřevin. Renovace, broušení: - staré dřevěné podlahy.

Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů Ostrava, Havířov, Karviná, Frýdek-Místek a okolní obce nonstop. Opravy: - autozámky. Výroba: - klíče a autoklíče - ztracené klíče k automobilu, výměna zámku. Montáž: - generální systémy klíčů.

Práce: - zemní práce, demolice - terénní úpravy - úklidové práce - přípravné a dokončovací práce - ruční výkopy - stavební práce. Hostinská činnost.

Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Vodoinstalatérské práce, instalatér: - montáže, rekonstrukce a opravy rozvodů vody v materiálu plast, měď, pozink do Js 3“ - montáže, opravy odpadů a kanalizace v materiálu PVC, HT - dodávku, montáž a výměnu vodoměrů a příslušenství - rekonstrukce bytových jader, koupelen, WC. Topenářské práce, topenář: - dodávku, montáž ...