THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie: - horizontální, vertikální, venkovní - rolety: - venkovní, látkové interiérové roletky, plastové a hliníkové předokenní - markýzy - výsuvné, kazetové, balkónové - garážová vrata - rolovací, sekční - sítě proti hmyzu - okenní, dveřní, rolovací - okna, dveře Aluplast.

Řemeslnické práce: - zednické, štukatérské práce - štuková výzdoba. Sídlo firmy: - Suchardova 1687/1, Ostrava - Moravská Ostrava.

Výroba: - armatury (ventily, šoupátka, kulové kohouty) - filtry - filtrační vložky.

Projektování, projekce a inženýrská činnost v oblasti: - mosty - hornictví - podzemní stavitelství - inženýrská geologie - geotechnika - vyztužování železobetonu, železobetonové konstrukce - infrastruktura. Stavební projekce.

Sklenářství. Sklenářské práce: - řezání a broušení skla, zrcadel - rámování - zasklívání - řezání plexiskla.

Provádíme: - studnařské práce - vrty pro tepelná čerpadla - vyhledání pramene - čištění studní.

Prodej: - spojovací materiál. Půjčovna, pronájem: - stavební stroje, nářadí.

Diagnostika a opravy nákladních vozidel MERCEDES, TATRA, VOLVO, MAN, SCANIA, LIAZ, IVECO, DAF a stavebních strojů. Oprava hydrauliky. Emise. Soustružení a obrábění kovového materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářské zboží - kovové součástky - spojovací materiál.

Dodávka, realizace: - omítky vnitřních fasád - strojní omítky.

Projekční kancelář. Projektování, projekce: - inženýrské a vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - vodovody, kanalizace - čistírny odpadních vod - úpravny vody - chladící okruhy technologických celků - čerpací, filtrační stanice - úpravy toků, revitalizace - technické dozory staveb - komplexní inženýrská činnost ve výstavbě.

Projekční a inženýrská činnost ve výstavbě.

Veškeré stavební a zednické práce, stavebnictví. Výroba směsí, směs pro silniční stavby. Výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba, komunikace. Provádění kontaktní zateplovací systémy -zateplování fasády, fasáda, RD, budov, staveb. -výhradně ověřenými zateplovacími systémy STOMIX, TERRANOVA Výstavba a kompletní rekonstrukce ...

Stavební práce: - rekonstrukce, opravy bytových prostor - stavební dozor.

Služby: - sanační práce - injektáže budov - zateplování - plovoucí podlahy.

Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod: - závěsová technika pro upevnění potrubí a potrubních systémů - spojovací materiál - objímky - nosníky - příchytky - potrubní díly - rozpěrky.

Železářství. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nářadí - ruční, elektrické - spojovací materiál - zámky, kování - vrtáky - brusné materiály - hadice - pletivo - bojlery - vodoinstalační materiál - radiátory, kotle - čerpadla - svařovací technika - žebříky - montážní pěny, silikony, tmely.

Projekce - dopravní stavby: - modernizace železničních a tramvajových tratí - rekonstrukce - silnice, komunikace - geotechnika - geodetické práce - mosty, tunely.

Developerská činnost. Služby: - vypracování a dodání projektové dokumentace vč. autorského dozoru - inženýrské služby - výstavba, rekonstrukce - technický dozor - dodávka staveb na klíč.

Prodej: - satelitní technika - elektroinstalační materiál - elektrospotřebiče. Servis, oprava: - televizory, TV, televize - rekordéry, přehrávače - audiotechnika - videokamery - mikrovlnné trouby - dálkové ovladače.

Výroba: - nerezové bazény - příslušenství k bazénům - filtrace, žebříky, schůdky, trysky, UV lampy.

Renovace: - dveře, zárubně. Kovovýroba: - veškeré zámečnické práce - výroba - vrata, mříže, schodiště, závory, automatické brány, turnikety, středně těžké konstrukce.