THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Úprava - ocelové konstrukce Instalace: - potrubní systémy. Práce: - svářečské, svařování potrubí - zámečnické - lešenářské - nástřikové, natěračské.

Rekonstrukce: - koupelny, vybavení a renovace koupelen - bytová jádra - kuchyně - byty. Dodávka, montáž: - vodní filtry. Realizace bezbariérové koupelny pro invalidy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - dřezy - potrubí, fitinky - rozvod vody, plynu - izolace potrubí - bojlery - průtokové ohřívače - čerpadla - sanitární keramika. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Sídlo firmy: - Janáčkova 1813/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč - zateplování fasád - výměna oken - revitalizace budov - kompletní elektroinstalace.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavební projekce. Projektování pozemních staveb, statika, technická zařízení budov - tepelně technické výpočty a rozpočty staveb.

Projektová a inženýrská kancelář. Projektování - pozemní stavby. Inženýring. Statika. Rekonstrukce a sanace. Půdní vestavby, nástavby. Průzkumy a diagnostika staveb. Zprostředkovatelská činnost. Autorizovaní inženýři v oborech: - pozemní stavby, statika, dynamika. Sídlo firmy: - Ivana Sekaniny 1802/11, Ostrava - Poruba.

Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.

Stavitelství. Realizace staveb na klíč, opravy a rekonstrukce.

Studio dveří a oken. Prodej, dodávka, montáž: - interiérové (vnitřní) dveře a zárubně - vstupní dveře, Eurodveře - dřevěná okna, Eurookna.

Stavební práce: - revitalizace panelových domů, budov - stavební dozor - zateplování - opravy balkonů, lodžií - tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Projekce, realizace, dodávka: - ocelové konstrukce - opláštění budov - energetická zařízení - stabilní hasící zařízení.

Výroba, velkoobchod, zásilkový prodej, e-shop (internetový obchodní dům*): -sanitární zařízení, hygienické potřeby -DÁVKOVAČE TEKUTÉHO MÝDLA -ZÁSOBNÍKY PAPÍROVÝCH RUČNÍKŮ A TOALETNÍHO PAPÍRU -OSOUŠEČE NA RUCE, fény -OSVĚŽOVAČE VZDUCHU, včetně náplně -HYGIENICKÉ POTŘEBY -tekutá mýdla a mycí pasty -papírové ručníky ...

Provozovna. Pronájem, půjčovna: - pracovní plošiny: - samohybné - nůžkové, kloubovo-teleskopické, teleskopické - přívěsné - na autě, na automobilovém podvozku - manipulátory. Sídlo firmy: - Vinořská 96, Jenštejn (okr. Praha-východ).

Prodej: - stavební materiály - sádrokartony - izolace - minerální podhledy - OSB desky - venkovní omítky - zateplovací systémy - stavební chemie - nářadí.

Geofyzika. Geofyzikální měření vrtů. Karotáž. Geologické práce.

Výškové práce, práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Natěračské práce: - nátěry střech, fasád, žlebů, svodů, štítů, úžlabí, oplechování, podhledů, konstrukcí, malování reklam. Klempířské práce: - opravy a montáže žlebů, štítů, úžlabí, svodů, oplechování, sněžníků. Pokrývačské práce: - opravy a pokládání krytin na ...

Projektování a dodávka elektrických zařízení pro řízení hydraulických systémů. Elektro projekce. Dodávky řídicích systémů.

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Stavební činnost: - voda - plyn - topení. Projekce, montáž, revize, poradenství. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávky, montáže: - rozvody vody a odpadů vč. zdravotechnických zařízení - rozvody topení a plynu - výměny a montáže vodoměrů - termostatické ventily na ústřední topení. Sídlo společnosti: - Na ...

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Výškové práce. Projekční činnost. Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce.

Maloobchod, prodej, E-shop, inetetový obchod: - koupelnové doplňky, doplňky do koupelen - podlahové teplovodní vytápění. Sídlo firmy: - Albrechtičky 56, okr. Nový Jičín.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - hutní materiál - železářství - spojovací materiál - štěrky, písky, drtě - stavební chemie. Služby: - nákladní doprava (doprava materiálu na místo určené odběratelem). Sídlo firmy: - Michalské náměstí 659/4, Ostrava - Michálkovice.

Velkoobchod, prodej: - osvětlovací technika - světelné zdroje - elektroinstalační materiál.