THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výměna: - stoupací rozvody (stoupačky) vody a odpadu v domech a bytech. Rekonstrukce: - koupelny a WC. Práce: - drobné instalatérské, topenářské a plynařské.

Prodej: - nářadí - ochranné pomůcky - stavební nářadí.

Montáž, dodávka, revize: - solární systémy - rozvod vody, kanalizace, plyn, elektro. Rekonstrukce koupelny, bytových jader. Instalatérství. Topenářství.

Práce: - obkladačské - zednické - sádrokartonářské - malířské - elektroinstalační - instalatérské. Pokládka plovoucí podlahy.

Prodej, maloobchod: -pletivo -garážová vrata. Stavba: -ploty. Zámečnické práce. Obklady: -břidlice.

Architektonická, projekční kancelář. Stavební projekce. Inženýrská činnost.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průtokové ohřívače vody-elektrické.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny: - tepelné a zvukové izolace ISOVER ORSIL - KNAUF-zateplovací systémy, sádrokartony, maltové směsi, stavební chemie - minerální stropní podhledy OWA - protipožární materiály PROMAT.

Rozbory, inspekční činnost ve stavebnictví.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy, vnitřní zateplení bez parozábrany - sanačně, tepelně izolační omítky - fasádní barvy - vnitřní, interiérové barvy, dekorativní techniky, tapety - omítky - materiály pro kompletní sanace fasád - speciální malty pro opravy trhlin, štuků a balkonů - průmyslové nátěrové hmoty - laky na ...

Realizace staveb: - hydroizolace - zateplování střech - opláštění průmyslových objektů, občanských staveb.

Práce: - obkladačské - zednické - dlaždičské.

Pobočka. Výroba, montáž, dodávka: - garážová a průmyslová vrata - sekční, výklopná, rolovací - křídlové brány - posuvné brány - elektrické pohony bran - závory - automatické vjezdové brány.

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Výroba: - konstrukční systémy - zastřešení venkovních bazénů, zimní zahrady, přístřešky, střechy. Kancelář: - Lešetínská 47, Ostrava Kunčice.

Kancelář společnosti: - Středulinského 26, Ostrava - Vítkovice. Stavební a montážní práce: - revitalizace panelových domů - zeteplení rodinných domů.

Maloobchod, prodej: -průmyslová chemie.

Kancelář: - Slívova 634/17 (Areál COLORMIX), Ostrava Hranečník. Projekční činnost ve stavebnictví: - projekční činnost - koordinátorská činnost - příprava dokumentů - energetické hodnocení budov.

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla IVT - topné systémy. Konzultační a poradenská činnost v alternativních zdrojích energií.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.

Kladení: - parkety - koberce - korek. Řemeslo-podlahář.

Pokládka, prodej: - podlahoviny - podlahové krytiny - koberce - zátěžové, bytové - PVC - linoleum - čistící zony - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - parkety - stavební chemie. Kompletní program produktů pro podlaháře. Podlahářské práce. Čištění podlah.

Klempířské práce: - střechy na klíč - stavby rodinných domů - pasivní domy.

Architektonický ateliér. Autorizovaný architekt. Projektování.