THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokrývačství, klempířství, tesařství. Dodávka a stavba střechy na klíč. Rekonstrukce všech typů střech. Klempířské práce. Tesařské práce. Hydroizolace. Izolace teras a balkónů. Montáže sádrokartonů. Hydroizolační nátěry. Montáže hromosvodů. Stavební práce. Zateplování staveb. Elektroinstalace.

Provozovna. Rekonstrukce a modernizace bytů. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Zateplování domů.

Stavba, rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - montáž sádrokartonů - malování pokojů. Výroba: - kovové konstrukce - kovové ploty, vrata, brány.

Provozovna. Výroba: - střešní systémy - střešní krytiny - trapézové plechy - střešní doplňky.

Tesařské, klempířské, tesařské práce: - rekonstrukce, opravy střech.

Práce: - klempířské, klempířství - pokrývačské, pokrývačství. Sídlo firmy: - Baška ev. č. 89.

Stavební dozor - technický dozor investora.

Pronájem, půjčovna: - těžké stavební stroje s obsluhou - autojeřáby - hydraulické rypadla - hydraulické montážní plošiny. Demolice. Stavby, stavební činnost. Komunikace. Vzduchotechnika. Kovovýroba, zámečnické práce.

Stavby, stavební činnost: - realizace novostaveb - rekonstrukce starých objektů - oprava fasád včetně vyřízení formalit s památkovým úřadem - zateplení fasád a plochých střech - zhotovení sádrokartonových příček a podkroví - výměna oken za plastová zn. REHAU - výměna střešních krytin - přestavby bytových jader. Doprava: - odvoz odpadu ...

Stavební firma: - komplexní stavební práce - rekonstrukce, opravy (oprava) - novostavby - občanské, obytné stavby, domy, domky - inženýrink, stavební dozor. Projekce: - stavební - průmyslové, občanské projekty - výrobní dokumentace - příprava, zadání stavební rozpočty.

Prodej: - materiály pro povrchovou úpravu staveb - zateplovací systémy - fasádní barvy - vnitřní, interiérové barvy, dekorativní techniky, tapety - omítky - materiály pro kompletní sanace fasád - speciální malty pro opravy trhlin, štuků a balkonů - průmyslové nátěrové hmoty - nátěry betonu - laky na dřevo - tmely, ...

Velkoobchod, prodej: - telekomunikační a elektroinstalační materiál - domácí telefony - videotelefony - elektrické zámky - strukturovaná kabeláž - datové rozvaděče - měřící a testovací přístroje - bezdrátové automatizace. Sídlo společnosti: - Na Zámčiskách 1082/13, Ostrava - Stará Bělá.

Elektromontáže. Prodej a montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, signalizace (EZS, EPS) - kamerové systémy - sdělovací technika.

Řemeslo: - malíř - natěrač. Stavební a úklidové práce. Nástřiky Gotele.

Kominictví. Kominické práce. Čištění, kontroly, revize, vložkování, výstavby a rekonstrukce: - komíny. Výroba, montáž: - komínové žebře, hlavy, lávky.

Geodetické práce. Inženýrská geodézie. Geometrické plány. Vyměřování pozemků, vytyčování vlastnických hranic. Podklady pro vypracování projektu.

Stavební firma: - žárotechnické vyzdívky pecí a kotlů - rekonstrukce, zateplování bytového fondu - výstavba - novostavby, rodinné domy.

Stavby: -bytové -občanské -průmyslové -dopravní a inženýrské. Výstavba rodinných domů na klíč.

Instalatérství, topenářství. Montáž, oprava, revize a zkoušky plynových zařízení. Maloobchod, prodej: - těsnění - topenářský a instalatérský materiál.

Písmomalířství: -nápisy na výlohy -reklamní tabule -malby na fasády -samolepící nálepky -sítotisk.

Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí podlahy.

Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské, instalace topení - plynařské práce.