THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, montáž: - tepelná čerpadla.

Elektro instalace. Elektro revize. Elektromontážní, elektroinstalační práce. Montáž: - antény a satelity - distribuce DIGI TV a UPC - elektronické zabezpečovací systémy (EZS), možnost připojení na pult centrální ochrany (PCO) - kamerové a topné systémy - osvětlení. Stavba PC, počítačové sestavy.

Výroba, prodej: - klempířské prvky. Klempířské práce. Konzultace, bezplatné poradenství. Dle přání zákazníka zhotovíme výrobek podle jeho nákresu.

Montáž, půjčovna, pronájem - lešení. Zámečnictví.

Služby: - investiční poradenství - prodej nemovitostí z vlastních developerských projektů - developer - výkup nemovitostí protiúčtem.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - plastová okna, dveře.

Váškové práce. Mytí prosklených ploch a fasád. Malířské a lakýrnické práce, nátěry ocelových konstrukcí . Montáže a demontáže. Rizikové kácení a ořezávání stromů.

Maloobchod, prodej: - garážová vrata - sekční Delta - sekční průmyslová Delta - sekční Decor - sekční Creative - posuvná Praktik - rolovací Minirol - rolovací Transpa-r - předokenní rolety - předokenní Lux - předokenní Fasádní box - nadokenní Miniblok - nadokenní Lehr System - ostatní výrobky - sítě proti ...

Prodej a montáž: - interiérové dveře, okna a podlahy - bezpečnostní dveře, vstupní a vchodové dveře - plovoucí podlahy - okna - kliky - soklové lišty - přechodové lišty - obložkové zárubně - bambusové podlahy - bezpečnostní kování.

Elektronavijárna. Služby: - převíjení elektromotorů, elektromotory. Řemeslnické práce: - klempířské práce, klempíř. Výroba a prodej i z dodaného materiálu.

Montáž izolačních a doplňkových materiálů, prodej: - izolace: - průmyslové - tepelné, chladírenské, protipožární, protihlukové, akustické - stavební-hydroizolace - materiály - tuzemské, zahraniční, nízkoteplotní, vysokoteplotní.

Značková prodejna GALUX, výroba: - dřevěná okna, dveře, parapety - garážová vrata - eurookna.

Provádíme zhotovení krovů, altanů, pergol. Bednění.

Klidné bydlení v rodinných domech v blízkosti Ostravy v lokalitě obce Krásné Pole. Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi jednoho ze tří RD v klidné části Krásného Pole v nové lokalitě "Nad Stádlem".

Stavební firma: - výstavba - rodinné domy - rekonstrukce, zateplování - montáž, výměna, dodávka - okna, dveře, garážové vrata - topenářské, vodoinstalatérské, malířské, plynařské práce.

Montáž: -plyn, voda, ústřední topení, kanalizace -rozvody-měď, ocel, plast -kotelny-bez omezení výkonu -plynovody-bez omezení rozsahu. Montáž, dodávka-dle přání investora: -spotřebiče-kotle, sporáky, zdravotechnické vybavení.

Stavební práce: - úpravy bytových jader - pokládání podlahy - rekonstrukce koupelen a dalších prostor - venkovní úpravy domů - výkopové práce.

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - ocelové dveře a vrata - hliníkové dveře a vrata Služby: - zasklívání balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů. Sídlo: - Štramberská 515/45 - Ostrava-Hulváky - tel. 596738294.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Soudní znalec v oboru stavebnictví a ekonomika. - Technická podpora při výstavbě - Architektura - Návrhy a projekty staveb - Soudní znalecké posudky - Vady a poruchy staveb - Ceny a odhady nemovitostí - Obvyklé tržní ceny nemovitostí - Komplexní řešení staveb

Autorizovaný servis vodovodních baterií RAF Výměna vodoměrů - Certifikát!!! Instalace rozvodů vody, odpadů, topení. Výměny van, sprch. koutů, wc, umyvadel, dřezů a dřezových desek, vodovodních baterií, sifonů. Zapojení praček, myček. Výměna bojlerů, ventilů, termoventilů, radiátorů, plynových sporáků, kotlů.

Renovace, zkrácení, prodloužení, hoblování, výměra zámku: - dveře - zárubně Holandskou metodou Palt-ex. Typ dveří, sklo a kování dle vlastního výběru.

* Výroba, prodej, velkoobchod: - sanitární výrobky(sanitárních výrobků z akrylátu: - vany (vana) rohové, klasické, oválné - vanové vířivé systémy - umyvadla (umyvadel) - sprchové vaničky(vaniček) - sprchových koutů(kouty) - sprchové parní boxy - zařízení koupelen (koupelny, koupelna) - hydromasážních systémů - masážní panely - ...

Dovoz, distribuce, velkoobchod: - nátěrové hmoty na ocelové konstrukce, - protipožární nátěry. Sklad PERGE International s.r.o.: - Ostravská 298, 735 81 Bohumín tel; fax.: 596012439. Distributor nátěrových hmot International Protective Coatings pro Českou a Slovenskou republiku.