THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Rekonstrukce koupelen. Stavební úpravy interiérů. Dřevěný program (pergoly, zahradní domky). Drobné zahradní stavby či chodníky.

Výroba, projekce: - světlíky, rekonstrukce světlíků - střešní pláště - obloukové zastřešení - pásové prosvětlení obvodových stěn - vchodové markýzy.

Veškeré zednické a obkladačské práce, rekonstrukce bytů a bytových jader, zeteplování, zednické úpravy a opravy interiérů a exteriérů, pokládka dlažby a obkladů - porcelán, granit, keramika, mramor. Veškeré nátěry, fasády a omítky.

Stavební truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž-nábytek, interiéry: - nábytek na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - dveře - schodiště - plovoucí podlahy.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.

Služby: - čištění, oprava, rekonstrukce kopaných studní - prohlubování a kopání - montáž čerpací techniky - povrchové úpravy vrtů - vodovodní přípojky. Studnařské práce.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské - montáž solárních systémů - rozvody vody, kanalizace - rekonstrukce bytových jader, rodinných domků - koupelny na klíč.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty - barvy, laky, emaily - potřeby - malířské, lakýrnické. Služby: - míchání barev.

Výroba, dodávka, montáž, servis, oprava: - ocelové a hliníkové dveře, vrata, stěny: - interiérové, exteriérové - plné hladké, kazetové, prosklené - nepožární, požární - otočné, posuvné - nerezové.

Prodej, realizace, kompletní servis: - kamenné obklady - syntetické (umělé), přírodní - kamenné fasády a interiéry. Obkladačské práce.

Opravy a prodej pracích strojů, domácích elektrospotřebičů, el.průtok.ohřívačů vody a bojlerů. Poradenská služba v oboru Elektrický ohřev vody.

Geodetické služby: - inženýrská geodezie: - vytyčování staveb, inženýrských sítí - zaměřování staveb, inženýrských sítí - podklady pro projekty. Prodej: - měřicí přístroje.

Železářství. Prodej, maloobchod: - brusivo - brusné a řezné kotouče - celý sortiment železářství - vodoinstalační materiál - diamantové brousící kotouče - orovnávače DIALEX - lamelové kotouče - brusné výseky - nářadí. Dodávky brusiva z korundu, carbidu křemíku, diamantů a CBN pro strojírenské, slévarenské firmy v regionu ...

Pobočka. Export, dovoz, nákup, prodej, oprava, servis: - stavební a zemní stroje, zařízení KOMATSU - FURUKAWA Rock Drill - bourací kladiva a demoliční zařízení - MOXY - kloubové dumpery.

Výškové práce horolezeckou technikou. Nátěry střech, fasád a ocelových konstrukcí, montáže a demontáže. Instalace reklamy. Renovace světlíků. Rizikové kácení stromů. Čistící a jiné práce ve výškách.

Prodej: - vápno, vápenný hydrát, vápenec - stavební směsi a lepidla - nářadí, hřebíky - obklady, dlažby - sádrokarton + příslušenství - KG, HT roury a tvarovky - armovací pletivo, tyče - betonova dlažba, obrubniky, zámková dlažba - polystyren, izolace, ekostyren, lepenky - ztracene bednění - pytlovane směsi: betonová, zdící, ...

Stavební práce HSV a PSV. Stavby: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - výstavba rozvoden. Opravy a rekonstrukce budov.

Investiční a developerská činnost.