THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projektování, projekce: - elektro - stavební projekce.

Projekce, projekční práce. Stavební projekce.

Oprava, servis: - plynospotřebiče, plynové spotřebiče.

Projekční kancelář. Komplexní projektování: - stavební projekce - projekční služby - plyn, elektro.

Práce: - topenářské. Oprava, servis, výměna: - radiátory, radiátorové kohouty, ústřední topení, regulace otopných systémů.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Opravy: - plynospotřebiče, plynové spotřebiče.

Pobočka. Instalatérské centrum. Velkoobchodní prodej: - vybavení koupelen - sanitární keramika - obklady a dlažby - instalatérský a topenářský materiál - otopné a kanalizační systémy.

Služby: - natěračské, malířské, písmomalířské práce - povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace - čištění a nátěry fasád - práce ve výškách.

Pobočka. Výroba, velkoobchod, prodej: - zařízení pro rozvod elektrické energie - průmyslová automatizace - elektroinstalační materiál - fotovoltaické síťové systémy - rozvody elektrické energie.

Prodej, servis, oprava: - profesionální ruční nářadí - brusné kotouče..

Stavební práce. Přípravné práce na staveništi. Ruční výkopové práce. Demolice, demoliční práce. Vyklízení prostor. Pokládání zámkové dlažby, dlaždičské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - voda, topení, plyn - instalační a topenářský materiál. Stavební práce: - realizace - rozvody pitné vody a kanalizace - vodoinstalatérské, topenářské práce.

Projekce, projektování: - ústřední vytápění - vzduchotechnika - plynovody - bioplynové stanice.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, osvětlovací technika.

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - montážní technika, materiál - šrouby a příslušenství, hmoždinky - kování pro nábytek a stavební kování, - nářadí - lepidla - instalační materiál.

Stavební práce: - zednické, zedník - obkladačské, dlaždičské - betonování - zateplování - rekonstrukce rodinných domů, bytových jader, komerčních prostorů, koupelen.

Maloobchod, prodej, montáž: - vrata - garážová, průmyslová - vjezdové brány - závory - mříže.

Prodej, projekce, montáž, měření, revize: - přepěťové ochrany - elektrická zařízení - elektro.

Výroba, dodávka, prodej: - pórobeton - stavební materiál - tvárnice - příčkovky.