Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Řemesla, služby - natěračské práce - rekonstrukce oken a dveří

Hodinový manžel. Zámečnické práce. Údržbářské práce.

Realizace objednávek přímo u Vás doma.Dovezeme vzorky koberců, PVC i tapet. Vyměříme a objednané zboží dovezeme zdarma.

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Výroba, prodej: - betonové, železobetonové dílce BETONIKA pro inženýrské sítě a pozemní stavitelství - trouby - šachtový, kanalizační program - vpusti, štěrbinové žlaby - dílce pro komunikace, terénní úpravy - dílce pro občanské a průmyslové stavby - prostorová prefabrikace.

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.

Prodej, servis - čerpadla, armatury pro energnetický, potravinářský, chemický průmysl - systém KSB - čerapdla a čerpací systémy - míchadla - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony

Elektrikář Montáž, opravy, a zkoušky elektrických zařízení do 1000V - rekonstrukce elektro panelových bytů a jader - elektroinstalace rodinných domů - elektroinstalace výrobních hal a provozoven - elektroinstalace prodejen atd.

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Výroba, montáž: - kuchyně, skříně, postele, šatny - nábytek do srubů, chalup a roubenek - schodiště a zábradlí - obklady betonových schodišť a renovace starých schodišť - dveře - renovace nábytku a schodišť

Barvy Morava. Práce, služby: -natěračské -malířské -podlahářské -výškové -žaluzie -úklid.

Půdní vestavby Čerti. Montáž: - suchých staveb - plovoucích podlah - podhledy (kazetové, minerální). Přestavby interierů.

Montáže: - větraných fasád - soklů a střešních podhledů - bezúdržbové. Vhodné pro rodinné domy, výrobní haly, panelové domy, bytové domy, výrobní haly.

Vodoinstalatérství, topenářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Zámečnictví. Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny.

Stavební a inženýrská činnost. Výstavba a prodej: - byty - rodinné domy - obchody - kanceláře - garáže.

Kontejnerová doprava: -kontejnery 3-9 m3 -odvoz suti, objemného odpadu -dovoz písku, betonu, štěrku -zemní práce UNC, traktorbagr -přeprava manipulační techniky. Realizace zámkových dlažeb.

Inženýrská a investorská činnost. Čištění: - kanalizačních sítí včetně přípojek. Laboratorní rozbory odpadní a pitné vody. Provoz: - vodovody - kanalizace. Poskytování: - poradenská činnost v oblasti vodovodů a kanalizací.

Stavební práce: - větrání domů - rekuperace. Prodej: - stavební materiál - sanační přísady - kotvící a upevňovací technika - spojovací materiál : - distanční lišty a prvky pro betonáře - prvky pro dřevokonstrukce.

Výroba kanalizačního potrubí KG 110-200. Kanalizační systém Marotta Výroba granulátů PVC. Recyklace PVC. Spedice, doprava.

-Činnost technických poradců v oblasti strojírenství a elektrotechniky -Projektování elektrických zařízení

Prodej: - tepelné izolace - pojistné folie, parozábrany - střešní okna - sádrokarton - fasády - zateplení - elektrické nářadí.

Stavební práce: - horkovody - parovody - tepelná zařízení. Stavební dvůr: -Olomouc, Na zákopě 2, tel./fax:585313525 -Olšany u Prostějova 66, tel.:602708492