Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce topenářské: - kotelny, výměníkové stanice - vytápění. Práce plynařské: - montáže a opravy plynových zařízení - plynovodní přípojky. Práce instalatérské: - vodovodní a kanalizační přípojky. - vnitřní vodovody a kanalizace. Montáže: - centrální vysavače. Koupelnové studio- realizace koupelen na klíč. Prodej sanity, obkladů ...

Inženýrská činnost. Stavební poradenství. Projektová činnost. Výstavba: - rodinné domy, revitalizace panelových domů.

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Prodej: - plotové pletivo - ploty - ostatní kompletní příslušenství

Řemesla, služby - elektroinstalace Výroba - elektrické rozvaděče - automatizace pro papírenský průmysl a ČOV

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Řemesla, služby, opravy, servis - zámečnická výroba - kovové brány, vrata - ohýbání, lisování plechu - svářečské práce - karosárna, kompletní opravy vozů - autolakovna, lakování karoserií

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.

Elektromontáže: - kompletní odávky elektroinstalací - měření a regulace - projekty a revize - průmyslové rozvody.

Statické výpočty ocelových konstrukcí

ATESKO - Ateliér statiky stavebních konstrukcí Komplexní služby v oboru statika a dynamika průmyslových a pozemních staveb. Nezávislé poradenství, stavebně technické průzkumy, statická posouzení, projektová činnost, autorský dozor.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestem na pitnou vodu a suché potraviny) - antikorozní nátěr - ochrana ocelových konstrukcí, ochrana betonových nádrží, zásobníků krmiv, podlah a stěn proti vlhkosti apod.

Výroba a montáž oken, dveří z 6 - komorových plastových profilů PRESTIGE, EFORTE-Deceuninck. Nově nabízíme hliníková okna a dveře z profilu ALUPROF. Dodávka střešních oken Roto, žaluzií, sítí proti hmyzu, rolet, parapetů a garážových vrat TRIDO.

Výroba, prodej: -lehké střešní krytiny

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ocelová lana standardních konstrukcí - ocelová lana speciální, osmipramenná, nekroutivá - ocelová lana nerezová, s PVC obalem - příslušenství ocelových lan, svorky, napínáky, očnice, třmeny - vázací prostředky (lanové, řetězové, textilní) - vázací body pro zvedání břemen - speciální uchopovací ...

Zámečnictví - výroba nekotvených a kotvených ocelových stožárů

e-shop; prodej, servis: - varná a topná technika - kotle - bojlery - krby - kamna Prodej, montáže a servis spotřebičů, kamen a krbů.

Montáž, instalace, rozvod, oprava, dodávka: - voda, topení, plyn.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Stavby: - bytové - občanské - průmyslové. Údržba a rekonstrukce. Zateplování budov. Montáž sádrokartonových konstrukcí. Bytová jádra. Půdní vestavby. Odstraňování vlhkosti spodních staveb.

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Výstavba - inženýrské stavby Demoliční práce Zemní práce Výstavba - pozemní stavby Zakládání a údržba - zahrady - parky - hřbitovy

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Malířské, natěračské práce: - dekorační techniky - tapetářské, omítkářské práce - opravy fasád - štukové výzdoba - rekonstrukce dřevěných oken, dveří.