Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.

Stavba strojů - dopravníky. Kovoobráběčství, zámečnictví, soustružení, frézování, broušení.

Prodej: - spojovací materiál - upevňovací materiál.

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém ...

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

-Přípravné práce pro stavby -Specializované stavební činnosti

Rekonstrukce: - bytové jádro, interiéry - koupelny na klíč - stavební úpravy a opravy v bytě a rodinných domech - renovace dveří a zárubní - posuvnédveře, bezpečnostní dveře (Sherlock) - skleněné dveře - lamelové dveře - žaluzie, rolety, markýzy.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Montáž: - sádrokartonové příčky - sádrokarton - výplně otvorů - fotovoltaické elektrárny, panely. -BOZP -engeneering

Kompletní projekční práce pozemních staveb - rodinných domů, bytových domů, provozoven apod. Zastavovací studie území, návrhy dělení pozemků. Statické výpočty a posudky pro novostavby a rekonstrukce. Energetické výpočty a posudky, enrgetický audit, PENB, průkaz energetické náročnosti budovy. Vizualizace domů a interiérů. Poradenská činnost ...

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Doprava: - do 50t - vnitrostátní - vozy TATRA, MAN Demoliční práce, recyklační linky, mobilní drtič, třídička Zemní práce (těžká mechanizace).

Výroba: - podlahové vlysy s perem a drážkou - průmyslová mozaika - kantovka - palivo - dřevěné brikety - listnaté přířezy a řezivo

Výroba: - nerezové zábradlí - koupelnové žebříky - výrobky z nerezu - stříšky na komín - stoly - brány.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - podlahových krytin a příslušenství, koberce, PVC - plovoucí podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dveře a zárubně PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dveřní kování - schodiště, obklady schodišť, zábradlí - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy.

Hromosvody Kolář. Montáž - revize hromosvodů.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Zabýváme se: Úklidovými službami: - pravidelné úklidy kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor, domácností - jednorázové úklidy domácností, kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor. Odborným čištěním: - pevných povrchů - čalouněného a koženého nábytku - čištění koberců - čištění automobilů. Údžbovými pracemi: - ...

Podlahářství: - pokládka, renovace parket, broušení - montáž, dodávka plovoucích podlah - bytové, kancelářské koberce - dodávka a montáž PVC a Vinylových podlah

Tesařství Výroba: - dřevěné domy - krovy a dřevěné konstrukce - speciální tesařské konstrukce - pergoly a altány - roubenky - dřevostavby.

Montáž, oprava, údržba, realizace: - elektrická zařízení - elektrozařízení. Montáž: - hromosvody. Projekce a revize.

Rodinné domy na klíč. Montované nízkoenergetické i pasivní dřevostavby na klíč, zděné stavby. Ekonomické stavby. Poradenství, projekty, financování, ukázkové stavby. Prohlídky rodinných domů i rozestavěných staveb.