Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Výstavba, rekonstrukce, oprava: - inženýrské sítě (plyn, voda, kanalizace) - domovní přípojky - průmyslové plynovody v celém rozsahu - plynové kotelny a měřící stanice plynu - plynofikace kotelen a výměny hořáků. Komplentní zkoušky a revize plynových zařízení.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Vodo, topo, plyn Řemesla, služby, opravy, servis, montáž - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalatérské práce - zednické práce - svářecké práce

Řemesla, služby - sádrokartonářské práce, montáž sádrokartonu - malířské a natěračské práce

Maloobchod, prodej: -teplovodní krby -kamna

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Prodej: - kabely a vodiče - telekomunikační kabely - elektrické vodiče.

Projektová činnost ve výstavbě.

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Maloobchod, prodej, dodávka: -stavebniny -základní stavební materiály -sortiment pro suchou vnitřní stavbu -izolační materiály -sádrokartony -minerální podhledy -zateplovací systém -stavební chemie -podlahy -nátěrové materiály -střešní systémy.

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Nabízíme vám koupelny za internetové ceny s možností vyzvednutí přímo v Šumperku, kde máme náš sklad, tým a také výdejní místo. Jsme firma s lokálním zázemím a zkušenostmi s prodejem a návrhem koupelen již od roku 2011.

Elektroinstalatérské práce: - elektroinstalace a rekonstrukce rodinných domů a bytů - pokládka el. podlahového vytápění pod dlažby a plovoucí podlahy - průmyslové elektroinstalace - výměny rozvaděčů v bytech - sádrokartonové stropy, příčky - minerální kazetové stropy.

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Zhotovení: - kompletní projektová dokumentace stavby. Instalace, rekonstrukce a montáž: - domovní, průmyslové plynovody a vodovodní sítě - plynoinstalace, plynofikace - vodoinstalace - vzduchotechnické zařízení - vzduchotechnika - solární systémy.

Kompletní realizace, rekonstrukce: -střechy. Pokrývačství Klempířství Komplexní stavební činnost

Rekonstrukce: - průmyslových, občanských, zemědělských a bytových staveb. Stavební práce: - voda, plyn, elektro - malíř, natěrač.