Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej: - plastová okna. Pobočky: - Zlaté Hory, nám.Svobody 76 (tel.:584453571) - Vrbno pod Pradědem, Bezručova 618 (tel.:737583307)

Autorizovaný distributor bezpečnostních vchodových dveří Juwent v CZ a SL prodej a montáž: - plastová, hliníková a dřevěná okna včetně doplňků, - žaluzie, markýzy - garážová vrata

Tesařské práce: - krovy - dřevostavby - altány - pergoly

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím

Práce: - zednické - malířské, natěračské

Práce: - obkladačské - zednické

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinstalace - pokládka plovoucí podlahy - práce na zahradě

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Plynofikace, plynařské práce Topenář, montáž ústředního topení Vodoinstalace, vodoinstalatér

Prodej, servis a montáž klimatizací, vzduchotechniky, vratových systémů, automatických dveří, bran a rolet. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace.

Projektová činnost ve výstavbě.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - jeřábnické práce. Opravy: - automobily.

Výroba, opravy: -ostatní účelové stroje -mobilní třídící a drtící stroje -mobilní hrubotřídič, mobilní třídič -náhradní díly, servis. Prodej: -použité stroje, drtiče a třídiče.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Výroba, prodej: - terasová dlažba.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.

Truhlářství. Prodej: - palubky, lišty - palubky.

Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.