Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Voda - topení - plyn. Montáže solárních systémů.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Instalace, montáž: - tepelné a hlukové izolace - ústřední topení a horkovody - izolace potrubí a rozvodů pro klimatizaci budov. Prodej: - izolační materiály.

Geodetická společnost Geodetické práce, zeměměřičská činnost: -geometrické plány -vytýčení hranic pozemků -vytýčení stavebních objektů -dokumentace skutečného provedení staveb -účelové mapy pro projekty.

Výroba, dodávky na klíč, inženýrská a poradenská činnost: - výrobní linky pro průmysl Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - průmyslové haly a objekty - ocelové konstrukce - skluzy, násypky, výsypky, dopravní cesty Výroba, stavba, rekonstrukce: - ocelové zásobníky, sila - mostní konstrukce.

Realizace střech. Tepelné izolace. Zateplování objektů.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Řemeslo: - pokrývač - klempíř - tesař. Výškové práce.

Práce: - malířské - natěračské - nástřiky - tapetářské - sádrokartonářské - podlahářské - úklidové.

Kamenosochařství. Zhotovení a restaurování kamenných prvků a soch. Výroba: - rotační tělesa – vázy, urny, kužely. Nápisy na pomník - zlacení, stříbření. Osazování obkladů a dlažeb. Profilové práce v pískovci. Opravy přírodního kamene. Soustružení pískovce a mramoru.

Výroba nábytku na zakázku. Bytové studio, studio zdravého spaní Grafické návrhy kuchyní, interiérů, nábytku a kanceláří Expozice Olomouc: -GLOBUS, Pražská 248/39 tel.:585758007, 777743589 globus@nabytek-holinka.cz Po-Ne 10.00 - 19.00h

Montáže: - sádrokartonové konstrukce - tepelné izolace - minerální kazetové podhledy - kompletní půdní vestavby - plovoucí podlahy včetně přípravy podkladu - termofasády.

Práce: - zemní a výkopové prováděné bagrem DH a UNC i ručně - terénní úpravy - vrtané a kopané studny - vyhledávání vodních zdrojů - čištění a rekonstrukce studen - vyklízení, úklid sklepních a půdních prostor.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.

Vratové centum. Prodej: - vrata - brány - mříže - závory - pohony - kování.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotelny - kogenerační jednotky - kotelny na biomasu - černé plynové zářiče - tepelná čerpadla - potrubní rozvody.