Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba: -elektrické kabely -kabely pro počítačové využití -výroba sdělovacích kabelů, vodičů a také kabely pro ovládání a elektroniku

Koupelnové studio. Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika.

Projekční kancelář: - projekty staveb, novostaveb, dřevostaveb, rekonstrukce budov a střech.

Výškové práce: - čištění fasád - umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - instalace reklamních bannerů - nátěry ocelových konstrukcí - montážní práce.

Realizace: - stavby - rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Architektonická kancelář ATELIER-F Projekce, projektování: -stavby -návrhy interiérů. Urbanistické studie

Výroba, montáže: - Eurookna - balkonové a vchodové dveře.

Zemní práce: - překládka inženýrských sítí - pokládka vodovodního a kanalizačního potrubí, kabelů NN - demoliční práce - řízené podvrty.

Elektromontážní práce : - opravy, údržba a rekonstrukce elektroinstalací - montáž ekologického elektrického topení - rozvody TV - počítačové sítě - montáž, opravy a údržba hromosvodů - přípojky NN

Práce: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Sklenářství. Rámování.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Výstavba: - podnikatelské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonstrukce objektů. Zahradní architektura.

Elektroinstalace a elektromontáže. Montáže, opravy, údržba, revize: - elektrická zařízení do 1000V.

Prodej: - radiátorové armatury - kolte - ohřívače vody - radiátory - solární systémy.

Výroba: - okrasné zahradní betonové obrubníky - betonové prefabrikáty a maxi květníky - kreativní betonové povrchy - podlahy - kompozitové, sklolamínátový výrobky, modely, formy - plastové lité modely, formy a výrobky - zámečnická výroba

Stavební firma, rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis: - elektroinstalace - měření, regulace - bezpečnostní a kamerové systémy - telekomunikace - datové sítě.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, plastové dveře. Služby: - zajištění - komplexní stavební práce při montáži oken - záruční i pozáruční servis - odborné poradenství.

Ekomont Elektroinstalační práce v objektech bytové i průmyslové výstavby. Výroba: - rozvaděče NN. Zámečnické práce. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnická výroba: - ocelové schodiště, přístřešky, ploty, zábradlí.

Zámečnictví, prodej: - ploty, brány, branky, zábradlí, mříže - kovové atypické postele - ocelové konstrukce.