Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Pronájem, půjčovna: - malé stavební stroje pro výkopové práce - minibagr Kubota 008-3 - minidumper Neilsen. Služby: - zemní a výkopové práce.

Prodej: - elektromateriál. Velkoobchod, maloobchod. Elektromontážní činnost, revize.

Specialista na kamenné prvky staveb. Kamenosochařství: -restaurování kamenných prvků historických staveb -výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření -kompletní realizace atypických pomníků, pamětních desek -opravy památníků, monumentů.

Stavební činnost: - regenerace panelových domů - zateplení budov - výstavba rodinných domů na klíč. Práce: - zednické - malířské práce externí a interní - izolatérské, izolace - sádrové omítky.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Střechy na klíč: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Prodej, montáže, poradenství: - plotové pletivo a příslušenství - poplastovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry - brány a branky.

Kovošrot, výkup, sběr: -výkup, zpracování kovového odpadu -likvidace autovraků, autovraky -kovový odpad, odpady, litina, barevné kovy. Prodej písků a drtí, písky, drť Prodej paliv, paliva: -uhlí, koks, brikety, palivové dřevo. Prodej: -hutní materiály -stavebniny, stavební materiál -cement, písek, vápno -zdící materiály -suché malty ...

Prodej: - stavební materiály. Stavební práce. Autodoprava.

Výroba, prodej, montáž, poradenství: - plastová hliníková, dřevěná okna a dveře - balkónové dveře - vchodové dveře - zimní zahrady.

Kovoobrábění. Nákup a prodej strojních dílů a součástí. Zámečnická výroba.

Prodej: - kvalitní střešní krytiny a jejich doplňky.

Práce, montáž, prodej, maloobchod: - zabezpečovací systémy - autoalarmy - kamerové systémy - elektromontáže - slaboproudé rozvody - požární signalizace - řídící systémy výrobních procesů Projekty, revize: - hromosvody.

Geometrické plány - vytyčování a dělení hranic pozemků - tématické mapy polohopisy a výškopisy - zakládání staveb - zaměřování inženýrských sítí

BEXTRA, s.r.o.Olomouc Dodávka, prodej, maloobchod, velkoobchod. Klempířské plechy, svitky: -MĚĎ: -dovoz z Evropské Unie -ČR -přírodní, oxidovaná, patinovaná, cínovaná -RHEINZINK: -značkový titanzinek nejvyšší kvality -lesklý, předzvětralý, břidlicově šedý -TITANZINEK: -Slovinsko, plechy, svitky -HLINÍK: ...

Výroba, montáž: - eurookna - vchodové dveře - prosklené stěny - zimní zahrady. Prodej doplňků k eurooknům: - vnitřní a venkovní parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Služby: - malířské práce - zednické práce - montáž sádrokartonů - hodinový manžel.

Prodej, montáž: -plastová okna z profilů GEALAN -plastové dveře -žaluzie -parapety -sítě proti hmyzu -rolety.

Přípravné práce pro stavby. Zemní a výkopové práce, bagrování: - terénní úpravy svahů a rovin - inženýrské sítě (plynovody, vodovody) - výkopy základů staveb, rodinných domků - zahrnovací práce, obsyp potrubí - hloubení bazénů, jezírek, sklepů apod.. Demoliční a bourací práce.

Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač - suché stavby - sádrokartonářské práce.

Provádíme rekonstrukce a modernizace panelových domů. Nabízíme zateplování fasád i střech včetně výměny oken a rekonstrukcí lodžií i balkónů.

Požární ochrana - část projektu Inženýrská činnost - stavební dozory - poradenství Projekce - pozemní stavby - rodinné domy, skladové objekty, stavby pro služby - opravy, rekonstrukce, novostavby - zateplování staveb - nová technologie

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Odstraňování ekologicklých zátěží a rekultivace skládek. Sanace. Bourací práce. Přeprava odpadů. Ekologické autity, analýzy rizik.