Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Obchodní zastoupení firmy HAWLE: -vodárenské a plynárenské armatury -šoupátka, hydranty, fitinky, zpětné klapky, příruby, trubní tvarovky, vodovodní přípojky, poklopy -zavzdušňovací a odvzdušňovací ventily.

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma Architektonický ateliér Statická kancelář Projekce: -sociální výstavba -bytová výstavba, stavby pro ubytování -rodinné domy -administrativní budovy -průmyslová výstavba -zdravotnictví -statické návrhy, zajištění objektů -interiéry -památkově chráněné objekty, rekonstrukce.

Prodej: - drobné armatury Sigma - pojišťovací a redukční ventily - stavebnicové regulační ventily - zákopové soupravy - čerpadla a čerpací technika - měřící a regulační technika.

PP Materials Prodej: - fasádní omítky - sekční vrata - výklopná vrata - oplocení. Půjčovna lešení.

Projektová činnost: - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - pozemkové úpravy - geometrické plány - vytýčení hranic pozemků - zaměření skutečného stavu.

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Stavební práce: - zhotovení krovů, krovy - stavební tesařské díly. Řemeslnické práce: - tesařské. Zahradní pergoly, dřevěné terasy a altány.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Zasklívání: - balkonů, lodžií - montáž zimních zahrad - montáž žaluziíí, sušáků na prádlo - zastřešení bazénů - realizace konstrukcí a přístřešků.

Kompletní izolační a sanační práce vlhkosti budov Narážení nerez plechu Podřezání zdiva řetězovou a lanovou pilou Chemické injektáže

Výroba, prodej, montáže, opravy, servis: - stínící technika: - předokenní rolety - vnitřní látkové rolety - venkovní a vnitřní žaluzie - horizontální, vertikální - japonské látkové posuvné stěny - venkovní markýzy, baldachýny - dělící stěny - sítě proti hmyzu - garážová a průmyslová vrata - pojezdové brány, automatické ...

Kompletní dodávky a montáže: - sádrokartonové konstrukce - minerální kazetové podhledy - podlahové krytiny - malby a nátěry.

Stavební práce: - zateplení obvodových zdí budov, balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů.

Prodej: - stavební keramika (obklady, dlažba) - vybavení koupelen - stavební chemie. Koupelny na klíč. Koupelnové studio.

Výroba, montáže, servis: - stínící, zatemňovací technika - venkovní rolety - vertikální žaluzie - dveřní, vratové systémy: - rolovací garážová vrata - vjezdové brány - křídlové, posuvné - nakládací technika.

Stavební činnost: - kompletní zemní práce při výstavbě inženýrských sítí včetně finálních úprav povrchů - protlaky pod komunikacemi - řezání asfaltových a betonových ploch. Práce kráčejícím rypadlem Kaiser S1. Práce pásovým rypadlem Neuson 3503.

1. Revize elektro + hromosvodů, elektroinstalace, elektroservis 2. Sečení travnatých ploch, biokoridorů, a to i v nepřístupných terénech

Projekce a poradenství: - vodní hospodářství - čistírna odpadních vod - kanalizace - vodovody - rybí přechody - rybníky - malé vodní elektrárny.

Zemní práce: - výkopy bazénů - výkopy základů - výkopy inženýrských sítí - těžba zeminy - svahování terénů - paletová manipulace - oprava a kopání nových příkopů - opravy vodních toků - ukládaní kamene - demolice.

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikářské práce, instalatérské práce, zednické práce, výškové práce a klimatizace (i v Brně a okolí), obkladačské práce a jiné

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -bílé zboží-domácí elektrospotřebiče -audio video -digitální fotoaparáty -mobilní telefony -počítače -ruční nářadí.

Projekce, montáž, opravy, revize: -elektrických zařízení. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody. Opravy: -elektrické spotřebiče.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...