Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Elektromontáže, elektromontážní práce. Montáže, instalace, údržba, opravy a revize: - elektrické zařízení do 1000V - hromosvody.

Prodej, servis, půjčovna: -Wacker stavební stroje -minirypadla -kolové nakladače -příložné a ponorné vibrátory -měniče frekvence napětí -hladičky betonu a vibrační lišty -vibrační pěchy.

Naše firma s dlouholetou tradicí se zabývá výrobou a prodejem nábytku do Vašeho domova. V oblasti výroby se specializujeme na sedací soupravy rozmanitých druhů. Nabízíme Vám nepřeberné množství nábytku, kterým si můžete vybavit Váš domov, přesně podle Vašich představ, např. nábytek do obývacího pokoje, dětské pokoje, ložnice, sedací soupravy ...

Truhlářské práce: NÁBYTEK - koupelnový - kancelářský - postele, ložnice - předsíně - dětské pokoje - šatní skříně - vestavěné skříně - kuchyně - obývákové stěny INTERIÉRY - obložení stěn a stropů - schody a zábradlí - dveře vnitřní - podlahy prkenné - vnitřní parapety EXTERIÉR - obložení - podhledy - pergoly - zahradní ...

Výroba, dodávka: -nosné dřevěné střešní konstrukce -vazníky.

Prins. Stavební činnost, poradenství: - izolace a sanace zdiva - vlhkostní průzkumy - hydroizolace nerezovými plechy - podřezání zdiva řetězovou pilou - tlakové i beztlakové chemické injektáže.

Aqua interiér Zakázková výroba, prodej: -koupelny na klíč -kuchyňské linky. Prodej: -sanitarní keramika. Prodej, montáž: -podlahy -sanitární technika -bytové armatury

Izolace staveb. Hydroizolační systémy. Zajištění tesařských prací a hromosvodů.

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - bytová jádra - fasády - rekonstrukce - komunikace - stavby na klíč - zateplování.

Projekce, dodávka, montáž: - elektrické zařízení. Výroba: - rozvaděče.

Dodávka, montáž : - centrální vysavače HUSKY, - podlahové konvektory Möhlenhoff, - podlahové a stěnové topení, - solární systémy, - tepelná čerpadla, - TERMOPOHONY.

Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Sádrokartonářské práce Zednické práce: - stavební práce

Prodej satelitní a anténní techniky. Elektroinstalační práce.

Natěračské práce. Malířské práce.

Tesařské práce, výroba - pergol - letní stání pro auta. Lešenářské práce.

Návrhy a realizace: - izolace: - tepelné - zvukové - protipožární.

Zakázková výroba nábytku a bytových doplňků, zpracování 3D návrhů.

Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Práce: -Truhlářství -podlahářství.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Vodoinstalatérské a topenářské práce, plynařské práce.

Výroba, dodávka, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - dveře plastové i dřevěné - vhodné umístění i pro panelové domy - zimní zahrady - střešní okna - parapety - okenní doplňky. Uvedené výrobky jsou typické, atypické z plastu, dřeva, hliníku. Pobočky: - Zábřeh, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Praha.

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Práce: -malířské, malby -natěračské, nátěry -tapetování.