Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby, práce: -Servis plynových kotlů i spotřebičů -Instalace detektorů úniku CO či plynu -Servisní databáze a pravidelný servis.

Stavební práce. Opravy komunikací.

Práce: -Jeřábnické práce autojeřáb 8t -Práce s montážní plošinou MP16

Služby: -Inženýrská činnost -projekce -pozemkové úpravy.

Vzorkovna: - interiérové dveře - obložkové zárubně - dřevěné dveřní rámečky.

Prodej: - elektromateriál a rozvaděče - přístroje - instalační technika - kabely a příslušenství.

SAAP - Stavební a architektonická projekce: - stavební projekce - architektonická činnost

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Geodetické a zeměměřičské práce.

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby. -elektrospotřebiče. -železářství. Elektro PROTON.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Podlahářské centrum. Maloobchod, prodej: -podlahy -PVC (400 druhů) -koberce -korky -plovoucí podlahy -tmely, lepidla, lišty -náhled všech vzorků -položení, pokládka veškerých podlahovin.

Stavební činnost, montáž staveb na klíč - sádrokartonové konstrukce - příčky, stropy, minerální podhledy. Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - elektroinstalace - vodo-topo - zateplování budov - dodatečné přiteplovaní již zateplených budov energetický štítek

Jsme menší projekční atelier se specializací na moderní rodinné domy, komerční stavby a interier.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Provádí: - plynoinstalace - vodoinstalace - kanalizace - topenářské práce. Opravy, revize, zkoušky: - plynová zařízení.

Tesařství DKTRAM. Výroba: - pergoly - garážové stání - trámy na střechy. Montáž, oprava: - bednění základů novostaveb - komíny.

Stavební činnost. Projektování. Realizace staveb.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Zemní práce: - strojní, ruční. Autodoprava.

Dokončovací stavební práce. Prodej a montáž oken. Montáž žaluzií a sítí do oken.

Kominictví: - revize a vložkování, čištění komínů.