Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kovovýroba: - příruby - potrubní tvarovky - střední svařence. Stáčení plechů. Tvarové řezání - vodní paprsek, autogen. Dělení materiálů - plazma, plyn, nůžky. Přesné obrábění na CNC strojích.

Dřevovýroba na zakázku: - zahradní nábytek - pergoly, altánky - zastřešení studen, rumpály - dřevěné hračky - houpačky, prolézačky - servírovací tácy - zábradlí, přístřešky, ploty - selský styl.

Prodej: - dveřní stříšky - polykarbonátové desky - průmyslové obloukové světlíky - oplocení rodinných domů a firem. Výroba a montáž: - přístřešky - stříšky - zastřešení pergol, zimních zahrad.

Developerská firma. Stavební firma: - bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Stavitelství Prodej: - stavební materiál. Stavební práce.

Projekční a inženýrská činnost. Kompletní zhotovení projektové dokumentace. Rozpočty. Stavebně technický dozor.

Projektová činnost BMS projekt Projekce: -stavební.

Pila. Výroba, prodej: -řezivo. -fošny. -stolařské řezivo. -palubky.

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Práce: - zateplování, izolace domů - sádrokartonové vestavby - kompletní stavby na klíč - garážové domy

Autodoprava : -nákladní autodoprava - nakladače -přeprava sypkého materiálu. Zemní práce -bagry, buldozery -likvidace odpadů.

Truhlářství: - nábytek - vestavné skříně - schody - obklady, - kuchyně - dětské prolézačky, pískoviště a hřiště. - zahradních posezení a pergoly.

Prodej: - stavební materiál, stavebniny - zateplovací systémy - stavební železo - půjčovna přívěsných vozíků.

Zateplení - budovy Obklady - dlažby Veškeré zednické práce - rekonstrukce

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce Klempířské práce Výroba - střechy na klíčoprava a renovace - střechypokrývačské práce

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Restaurování a výroba vitráží (vitraj). Fusing, mozaika, pískování, distribuce barevných skel.

Protlaky pod komunikacemi do průměrů 2000mm s ocelovou chráničkou. Mezi další naše činnosti patří vrtané studny. V této oblasti poskytujeme služby pro jejich komplexní realizaci. Vrtáme studny do skály v průměru vrtu 180, 195 a 205 mm a do štěrkopísku v průměru vrtu 170 mm.

Zakázková kovářská výroba: - pohony zvonů - ploty, brány, mříže, nábytek, bytové doplňky, krbová příslušenství, dveřní a okenní kování, kliky, panty, tesařské kramle.

Obrábění kovů a plastů na základě technické dokumentace nebo dodaného vzorku. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení nakulato vnější i vnitřní, dělení materiálu, závitování, výroba vnějších i vnitřních ozubení. Chemicko-tepelného zpracování materiálu - kaleni, popouštění, nitridování, cementování. ...