Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalační práce, elektroinstalace.

Montáže, servis, opravy: - topná zařízení Viessmann. Prodej: - topná technika i solární technika Viessmann. Práce: - topenářské: - údržba topných systémů - montáže topení, podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů - dodávka solárních systémů pro ohřev TUV - plynařské: - rozvody plynu - ...

Instalatérské práce. Plynoinstalace, plynařské práce. Oprava, servis: - plynové kotle. Výroba: - technické plyny..

Železářství. Prodej: - železářské zboží - nářadí. Cyklo prodejna. Prodej: - jízdní kola - cyklistické potřeby - cyklodíly - cyklopříslušenství.

Zámečnictví. Nástrojářství. Práce: - jádrové a příklepové vrtání: - beton, železobeton, cihla, kamenné zdivo - vodorovně, svisle dolů i pod úhlem - vrty o průměrech (10mm - 600mm) - vrty pro zvedání mostních konstrukcí - vrty pro ložiska na mostní konstrukce - řezání a dělení betonových a železobetonových konstrukcí ...

Autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská doprava do 3, 5t. - vnitrostátní, tuzemská doprava nad 3, 5t. Zednictví.

Stavební firma. Práce: - instalatérské, instalatérství - obkladačské, obkladačství - zednické, zednictví - rekonstrukce - bytová jádra, interiéry - zateplování budov, fasády.

Truhlářství. Podlahářství. Práce: - truhlářské - podalahářské - drobné zednické. Výroba, montáže, instalace: - pergoly - palubky - podlahy. Montáže, instalace: - sádrokartony..

Stavební práce, oprava, rekonstrukce: - statika, statické zajišťování staveb - spínání stavebních konstrukcí pomocí předpínacích lan - injektáže trhlin porušených objektů - mikropiloty o průměru 130mm, pilotové základy - stříkání betonu pro opravu a zesílení konstrukcí - technologie nerezových výztužných kleštin/drátů STATICAL.

Tesařství. Pokrývačství Práce: - tesařské, pokrývačské: - zhotovení krovů, krovy - montované střechy - šalování - zednické - elektroinstalace, elektromontáže. Montáže, instalace: - plastová okna.

Práce: - elektromontážní práce - elektrorevize - revizní práce v domácnostech i v průmyslu - dodávka bezpečnostních systémů, bezpečnostní systémy.

Služby. - projektové práce ve stavebnictví, projektování, projekce - projektování elektrických zařízení.

Stavební firma v Přerově. Stavební činnost: - dodávka na klíč, stavba, rekontrukce: - rodinné domy - průmyslové stavby - haly - rekonstrukce objektů - modernizace objektů - zateplování, zateplení budovy, fasády - klasické vnitřní omítky - sanační omítky - průmyslové podlahy - drátkobetony - lité podlahy a ...

Služby: - provádění projektových prací, projekce, projektování - zpracovávání energetických průkazů.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.

Stolárna, stolařství. Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - interiérový nábytek - kuchyně, kuchyňský nábytek.

Kovovýroba. Výroba: - kovové ploty, plotová pole. Pneuservis. Prodej, opravy, výměna, přezutí: - pneumatiky u osobních a dodávkových vozidel. Autoservis. Opravy, výměny: - oleje a filtry u osobních i nákladních automobilů - brzdy, ložiska, tlumiče, výfuky. Automyčka.Ruční mytí vozidel. Autodoprava. Prodej, instalace, ...

Elektromontáže, servis, revize: - silnoproudé rozvody - kabelové rozvody TV - rozvody datových sítí. Montáž, servis: - vratová technika.

Práce: -elektromontáže do 1000V. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -domácí telefony, videotelefony -hromosvody.

Dodávka, montáže, demontáž: - zimní zahrady, zastřešení bazénů z kvalitního německého profilu Gealan.

Projektová činnost ve výstavbě. Projektové práce ve stavebnictví. Nabídka služeb v oblasti pozemního a inženýrského stavitelství.

Vyhledávání a rušení: - patogenní zóny, geopatogenní zóny - patogenní víry, patogenních vírů - elektromagnetického záření.

Půjčovna a prodej : topidla naftová, elektrická, plynová, odvlhčovače a odpařovací chlazení - klimatizace s ionizací Sial, Munters Prodej a montáž : systémy generálních klíčů a přístupové elektromechanické systémy na kartu nebo čip EVVA a GUARD Prodej dveřní techniky DORMA

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.