Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Stavební a zednické práce. Výroba: - kamenobetonové bloky. Terénní úpravy. Zemní a výkopové práce. Výkopy pro inženýrské sítě - vodovod, plynovod, kanalizace. Prodej: - písek - štěrk - zemina - mulčovací kůra. Bourací a demoliční práce. Likvidace sutí a odpadů. Nákladní autodoprava - vnitrostátní: - stavební, sypký materiál.

Podlahářství, pokládka, prodej: - PVC - koberce - korky - parkety - linolea - antistatické a plovoucí podlahy

Velkoobchod, maloobchod: - obklady, obkladačky, dlažba, dlažby - sanitární keramika, baterie - lepící spárovací hmoty - sprchové kouty - koupelnové studio. Stavební činnost: - železobetonové konstrukce - zednické práce.

Pořez dřeva na pásové pile. Dveřní prahy. Soustružení dřeva, všechny díly schodiště a soustružené prvky. Střešní konstrukce. Pergoly, altány, přístřešky, garážová stání. Zahradní nábytek. Výroba eurooken. Výroba špejlí. Výroba vyspravovacího materiálu. Zakázková výroba.

Výroba, prodej: - parketová mozaika - dubové parkety - průmyslové parkety. Provozovna: Klimšova 750 735 41, Petřvald

Elektroinstalační práce: - elektroinstalace - práce na zařízeních do 1000V.

Práce: - stolařské - stolárna - truhlářství - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - pergoly, zahradní posezení.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

Prodej, servis: -sekačky -zahradní traktory a ridery -kultivátory, vertikutátory -motorové kosy a vyžínače -řetězové pily -drtiče a kompostéry -plotové nůžky, sběrače listí -zahradní grily -krbová kamna -bazény -čerpadla -sněhové frézy -zahradní nábytek.

Sluneční elektrárny na míru: - fotovoltaika - fotovoltaické elektrárny na klíč.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace - zakládání zeleně - terénní úpravy - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Spirax Sarco je přední světový výrobce armatur a zařízení pro parokondenzátní systémy i jiné technické plyny a kapaliny. Působí v oblasti vybavení, řízení, regulace a měření v systémech páry a kondenzátu a dalších průmyslových médií.

Podlahy Balko - průmyslové podlahy. Pokládka: - železobetonové podlahové desky - aplikace podlah technologií metakrylátových - epoxidových a PUR pryskyřic. Sanace podlah, vodorovné dopravní značení v halách.

Zateplování - fasády - panelové domy - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavební činnost, výstavba: - domy na klíč Klempířské prácevýstavba - střechy na klíč

Mezi hlavní činností firmy patří krátkodobý a dlouhodobý pronájem autojeřábů a provádění jeřábnických prací po celé ČR. Disponujeme moderními autojeřáby Liebherr a Demag o nosnostech 20-350t. Konzultace, termíny a obchodní podmínky sjednává náš odborný technik. Stroje jsou obsluhovány řádně vyškolenými zaměstnanci, kteří používají kvalitní ...

Výroba, prodej: -termoizolační zdící tvárnice TermoBlok ML. Výroba stavebních materiálů: -překlady -TERABLOK ML -dozdívací cihly, věncovky -stropnice, stropní nosníky -plotové sloupky, zákrytové stříšky, betonové ploty. Provozovna: Selské náměstí 58 Olomouc 77900

Stavební firma: - stavby vodohospodářské, dopravní, pozemní - doprava a mechanizace.

Výroba, montáž: - saunové kabiny, sauny - infrakabiny - zahradní sauny - saunové doplňky a příslušenství.

Stavby: -inženýrská činnost ve stavebnictví. Služby: -projekce stavební -geodetická činnost -geometrické, výškopisné, polohopisné plány -zaměření inženýrských sítí -funkce odpovědného geodeta -pozemkové úpravy.

Vzduchotechnika: - výroba, realizace na klíč, montáž, servis - velkoobchod, maloobchod. Činnost firmy: - teplovzdušná vytápění - klimatizace - odsávání olejové mlhy - odsávání, větrání. Výroba: - vzduchotechnické potrubí včetně zařízení Služby: - projekční práce v oblasti VZT - montážní práce.

Doprava - nákladní vnitrostátní - do 12t Bourací a demoliční práce Výkopové práce

Inženýrská geodézie - zaměření polohopisu a výškopisu - budování bodových polí - prostorové vytyčení - podrobné vytyčení - zaměření průběhu podzemních inženýrských sítí - zpracování dokumentace skutečného provedení liniových i prostorových staveb, mapování a další podklady - polohopis, výškopis ...

Truhlářství, stolařství. Pilařská výroba.