Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výkon zeměměřických činností, geodetické práce, vyhotovení geometrických plánů, geodetické práce ve výstavbě.

Dodávka: -stavby pro průmysl a energetiku.

Maloobchod, velkoobchod : - stavební materiál - betonové výrobky - cihly - lepenky - izolace.

Výroba, montáž: -certifikované komínové systémy KLASIK Komínový servis: -vložkování komínů -frézování komínů -autorizované měření emisí -kontroly a čištění komínů -návrhy spalinových cest -revize a posudky -posudky soudního znalce. Prodej: -technické plyny Air Products.

Servis: - manipulační techniky - výtahů - opravy zametacích a mycích strojů - revize elektrospotřebičů - pronájem montážní plošiny s dosahem do 16 metrů - revize, opravy ručního elektrického nářadí.

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Tesařství, tesařské práce: - kompletní dodávka nových střech - rekonstrukce střech - atypické střechy a vikýře - pergoly, altány - nástavby na panelových domech.

-argentinské víno San Huberto -spojovací materiál -velkoobchod a maloobchod

Výroba: - interiérové dýhované dveře - bezfalcové dveře - posuvné dveře - obložkové zárubně - atypické dveře a zárubně - stavební pouzdra

Realizace zemních plošných kolektorů pro tepelná čerpadla země-voda. Výkopové práce (rýhovačem) pro kabelové a potrubní vedení. Zemní práce.

Pobočka. Návrhy a konstrukce: - plastová, okna a dveře Dodávka, montáž a servis. - stínící technika - sítě proti hmyzu. - horizontální a vertikální žaluzie Sídlo: Sokolská 1605/66 120 00 Praha 2.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu. Sanace. Úklidové a dekontaminační práce po požárech a škodách způsobených vodou. Sanace vlhkého zdiva. Zateplení fasád.

Služby: - zemní a výkopové práce - úpravy terénů pozemků - vedení a opravy inženýrských sítí - nákup prodej a servis stavebních strojů do 5ti tun

Zámečnická otevírací pohotovost Olomouc a v okolí. Nouzové otevírání zabouchnutých dveří (auta, byty), vytažení zalomeného klíče.

Prodej - sanační a tepelně izolační omítky SATSYS TECHNOLOGY - hrubé tepelně izolační omítky THERMOUM, THERMOUM XTRA - klasické štukované omítky a hladké štukované omítky THERMOIN - sanačně izolační omítky THERMOSAN - prodejna a míchárna barev Výroba - sanační a tepelně izolační omítky SATSYS TECHNOLOGY - hrubé tepelně izolační ...

Revize a instalace, voda, plyn, topení.

Alternativní truhlářství: - design a výroba uměleckého nábytku - ruční výroba uměleckého nábytku - ruční výroba doplňků ze dřeva - ruční práce se dřevem - kvalitní ruční práce - originální dřevěné doplňky - zakázkové truhlářství - nábytek z masivu - alternativní truhlářství - kuchyňské desky - truhla - věšáky - postel ...

TRI-TOPS: - zahradní nářadí - ruční nářadí - elektro nářadí - sekery, rýče, zahradní nůžky, aku vrtačky, brusky, gola sady a klíče, vibrační a ponorná čerpadla, domácí vodárny, žebříky, poštovní schránky - krmivo pro psy.

AQUA SANATURA Vývoj, výroba a distribuce: - zařízení sloužící ke zvýšení kvality vody a k doúpravě pitné vody - bioúprava vody - biorevitalizace vody - energetickostrukturní doúprava pitné vody (domácnosti, bazény, wellness, spa, potravinářský průmysl).

Společnost je držitelem certifikátu integrovaný systém řízení dle norem ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAI 18001:1999. Projektování, poradenství, výroba, prodej: -stavební železobetonové dílce pro průmyslovou, bytovou, občanskou, inženýrskou výstavbu -předpjaté stropní panely SPIROLL -železobetonové stropní desky, překlady -stropní, ...

- frézování dřeva, plastů, modelů, forem - laserové mikro svařování - laserové gravírování kovů Sídlo: Zahradní 1299 751 31 Lipník nad Bečvou.

Plnění autoklimatizace. Chladírenská firma. Servis chlazení.

Práce: - ruční demolice - rucni výkopové práce - zednické práce - ruční omítky, fajnová, hrubá, malba, uklid - dlaždické práce a obrubníky - pomocné práce na stavbách - položení odpadu, plastových potrup

Umělecké kovářství: - návrhy a realizace kovaných prací na zakázku - zhotovení návrhu podle individuální situace, požadavků a potřeb - brány, ploty, okenní mříže, vývěsní štíty - kované panty, zástrče, kliky, madla, dveřní mřížky - krbové doplňky - drobné umělecké předměty - kované plastiky - balkonové a schodišťové zábradlí.