Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba ...

Zemní výkopové práce. Práce v těžko dosptupných terénech. Oprava a údržba: - vodní toky - potoky.

-Velkoobchod a maloobchod Natěračství Truhlářství, podlahářství Hostinská činnost

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Lakýrnické práce. Povrchové úpravy materialu metelickými barvami. Restauratorské práce - opravy novostaveb interiér, exteriér, fasády.

Prodej: - pneumatické, elektrické a hydraulické nářadí - příslušenství.

Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Instalatérské práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Stavební firma: - novostavby - modernizace - rekonstrukce.

Kamenný obchod: - železářství - domácí a kuchyňské potřeby - potřeby pro kutily, řemeslníky, zahrádkáře, byt, dům i zahradu - nářadí, spojovací materiál, zahradní stroje, vrtáky, tmely, montážní pěny, ochranné pomůcky.

Dodávka, montáž: - plastová okna - eurookna - garážová vrata - plastové dveře.

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -kuchyňské linky. -kancelářský nábytek.

Pilařská výroba: -řezivo. -palubky. -palivové dřevo.

Projektová činnost ve výstavbě.

Realizace rozvodů vody, kanalizace, topení a plynu. Dodávky i montáže zařizovacích předmětů a spotřebičů. Zajištění projektové dokumentace.

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Tesařské práce: - výstavba - masivní dřevostavby roubenky, sruby - krovy - pergoly - altány - přístřešky. Pokrývačské práce. Montáž - střešní okna VELUX, FAKRO.

Stavební firma: - rodinné domy - suché stavebnictví - sádrokartony - lité podlahy - suché podlahy - zateplování fasád.