Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej - nátěrové hmoty Aplikace veškerých nátěrových hmot Specializovaný obchod - drogerie Specializovaný obchod - papírenské zboží Prodej - pyrotechnikarealizace - ohňostroje

Výroba instalace a opravy: - elektronická zařízení - elektronické stroje a přístroje. Výroba, opravy a montáž: - měřidla. Elektromontáže NN. Dodávky a prodej elektromateriálu.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - automatické dveřní systémy, dveře, garážová vrata - videosystémy - plastová okna. Elektroinstalace. Zámečnické práce. Umělecké kovářství.

Kontejnerová doprava Nákladní doprava Čistírna odpadních vod Demolice Zemní a výkopové práce

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -malířské potřeby -dřevěné uhlí.

Prodej: - osvětlení - led osvětlení - žárovky - svítidla.

Dodávka - hydroizolace Realizace - technologické stavby

Nabízíme: -vířivky -bazény, masážní, vnitřní bazény -zastřešení bazénů.

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.

Čištění odpadních vod - zařízení pro zpracování a úpravu všech druhů odpadových materiálů, čistírny odpadních vod. Dodávky a montáže investičních celků, stavební práce. Ekologické zpracování odpadů.

Stavební firma: - výkopové práce - bourací práce - pokládání dlažby - drobné stavební úpravy.

Výroba - hliněné cihly - omítkové směsi

Prodej: - sanita, vodovodní baterie, vybavení koupelen, dřezy, zrcadla - rozvody vody, topení, plynu, vzduchu - armatury - ohřívače vody - odpady - sortiment pro vybavení koupelen.

Velký výběr koberců, vinylových a PVC podlah, dřevěných a korkových podlah a marmolea. Nabízíme pokládku a renovaci starých podlah. Jsme přímí dovozci originálních moderních kusových koberců z Indie. Nabízíme originální řemeslné interiérové doplňky. Návrhy interiérů dle FENG SHUI včetně realizace.

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Výroba a prodej: - topné elektrické systémy - sálavé topné panely - stropní /C/ nebo podlahové /F/ topné fólie - přímotopné elektrické konvektory - topné kabely a rohože pro vnitřní i vnější použití -přímotopné konvektory.

Architektonické projekty. Urbanismus, územní plánování. Dopravní stavby. Elektroinstalace, ústřední vytápění, vzduchotechnika.

Prodej, objednávka, expedice: - uhlí, písek, palivové dříví Demolice, zemní práce, autodoprava, návěsy, tahače, Avie 4t a 7t. Přerov, Kroměříž, Olomouc.

Podlahář, podlahářství: -vyrovnání podlah -koberce bytové a zátěžové -plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Investorská činnost Inženýrská činnost - stavební dozor - stavební povolení Developerská činnost