Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Kompletní rekonstrukce bytů vč. revizní zprávy, statického posudku. Rekonstrukce bytových jader, zakázková výroba drobného nábytku. Výroba kuchyní, vestavěné skříně. Provádíme obklady, dlažby, plovoucí podlahy, sádrokartony.

Podlahářství: - pokládka koberců - pokládka plovoucích podlah - pokládka PVC, vinyl - vyrovnávání podlah.

Montáže, dodávka: -dřevěná eurookna -atypická okna -kastlová okna -plastová okna. Prodej, montáž: -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety. Tesař, klempíř, realizace střech.

Zemní práce. Stavební činnost. Demoliční práce. Obchodní činnost. Zasílatelství. Rekultivace skládek a ekologických zátěží.

Klempířství – Pokrývačství JaNaŠ - klempířské práce - pokrývačské práce.

Elektromontáže a elektroinstalace v občanské i průmyslové výstavbě do 1000 V. Oprava, servis, rekonstrukce: - eletkroinstalace.

Kamenické práce Restaurátorské práce - kašny - schody - portály - boží muka - kříže

Stavební firma: - zateplování domů - inženýrská činnost.

Projekce a realizace staveb: - pozemní stavitelství - inženýrské sítě - elektroinstalace - rozpočtování staveb - zpracování energetických průkazů budov - zajištění realizace staveb - statické posouzení stávajících návrhů - program Zelená úsporám - energetické štítky.

Podlahářství Renovace parketových podlah.

E-shop: - Tescoma (kuchyňské vybavení) - RC modely (letadla, auta, lodě, na dálkové ovládání) - dílna (hydraulické nářadí, vrtačky, AKU vrtačky - zaměřovače.

Tesařství: - střechy - altánky, pergoly - dřevostavby - ošetrření, impregnace dřeva.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Komplexní vytápění pro rodinné domy pomocí obnovitelných zdrojů: - tepelná čerpadla - solární systémy - elektrické kotle - radiátorové topení - stěnové vyápění.

SMT - Stavební a měřící technika Prodej: - stavební a měřící technika značky Tusch, Leica, Topcon, Stabila a další - nivelační přístroje - teodolity - nivelační latě - měřická kolečka, měřící latě - lasery - řízení zemních strojů - úhloměry a sklonoměry - stolní pily na keramiku, dlažby, obklady - diamantové nástroje - elektrické ...

Stavební firma VCES a.s. zajišťuje generální dodávky staveb: -od přípravy zakázky přes zpracování projektové dokumentace až po vlastní realizaci stavby -pozemní stavby (občanské a bytové, sociální a nemocniční stavby, průmyslové stavby, rekonstrukce) -vodohospodářské a vodní stavby -ekologické a inženýrské stavby a dopravní stavby ...

Výroba, projektová činnost, montáž, prodej: - čerpadla - regulační armatury - automatické čerpací stanice - plastové čerpadla - frenvenční měniče - ucpávky, spojky - průmyslové armatury.

Výroba: - nábytek - kuchyně. Pokládka. - plovoucí podlahy.

Kompletní projektová a inženýrská činnost v oborech: - pozemní stavitelství - stavební akustika - stavební statika - vytápění - vzduchotechnika - zdravotní instalace včetně plynoinstalací - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace - rozpočty a cenové kalkulace - rozptylové studie - hlukové ...

Výstavba: - kogenerační jednotky. Výroba: - elektrická energie - teplo.

Společnost má nevyčerpatelné možnosti. Čerpací a teplovodní technika. Velkoobchod, maloobchod, poradenství, oprava, servis i pozáruční (0602737009): -armatury: -průmyslové armatury -závitové BUGATTI, AHP -mezipřírubové BURACCO, KSB -čerpadla CALPEDA POMPE, ZENIT, KSB, GRUNDFOS, MARINA, WILO, SIGMA LUTÍN, SIGMA HRANICE, ruční KOVOPLAST, ...

Půjčovna, montáž: - lešení Sprint, Peri, Layher, Alfix, Boss - veškeré druhy rámového a systémového lešení.

Bazar: - stavební - i nové zboží.

Podlahy Havelka: - kompletní řešení podlah - zaměření, pokládky, srovnání podkladu - pokládka podlahových krytin.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.