Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Podlahářské práce JOSS Práce: - podlahářské - prodej podlahových krytin.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Výroba, montáž: - dřevěné příhradové vazníky - kompletní dodávky střešních konstrukcí.

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Zakázková výroba: - dětský nábytek - ostatní nábytek - stavebně-truhlářské prvky.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

Služby: -projektová činnost -dokumentace silnic, dálnic, mostů apod., tramvajové tratě, městské komunikace -zeměměřičská (geodetická) činnost -technologické projekty -obalovny, betonárny -elektroprojekty -inženýrská činnost ve výstavbě -posudky a poradenství.

Výroba - zakružování profilů - zámečnická činnost lehkých svařenců - obrábění na soustruhu - výroba přírub.

Pokrývačské práce. Tesařské práce. Klempířské práce.

Prodej podlahových krytin.

Výroba - vrata Tesařské prácevýroba - chaty - sruby - pergoly - altány - stropy Truhlářské práce Výroba - podlahy Výroba - ploty Podlahářské práce

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Prodej: - elektroinstalační materiál.

Dřevovýroba, výroba, renovace, oprava: - plošně frézovaná dvířka - pro kuchyňské linky, koupelnové stěny, vestavěné skříně, ložnice. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - terasy - pergoly - altány.

Výroba, prodej: - elektrická trubková topná tělesa, spirály pro topení - topné patrony - topné pásy - keramická topná tělesa.

Stavba: - dřevostavbyvýroba - pergoly - altány - garáže. Výroba: - nábytek na zakázku - podlahy - vnitřní a vnější dveře - schodiště. Provozovna: Tvarůžkova (STK) Rožnov pod Radhoštěm.

Dodávka a montáž: - elektrospotřebiče BOSH, SIEMENS, MIELE. Interiéry na zakázku: - kuchyně.

Zajištění v oblasti staveb: -vypracování projektové dokumentace -potřebná rozhodnutí pro zahájení stavby -výběrová řízení včetně zadávacích podkladů.

Zámečnictví. Stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.

Rostlinná a živočišná výroba, ovocnářství, dřevovýroba, provozování restaurace a veřejného stravování.

Prodej - plastové jímky o objemu do 20m3 Projekce a realizace - koupací jezírka Prodej - závlahové systémy