Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Komplexní služby v oblasti kominictví a komínové techniky. Provozovna, kancelář: Hradec Králové

Cestovní agentura - pobytové zájezdy do Chorvatska, Řecka a Itálie, Zimní i letní dovolená včetně pobytů pro seniory. Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava.

Vzduchotechnické práce. Opravy, montáž.

Stavební firma. Provádění staveb na klíč. Zemní a výkopové práce.

Zateplování - projekt ZELENÁ ÚSPORÁM Výstavby - inženýrské stavby - pozemní stavby

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - vrtáky do kovu, dřeva, skla, betonu - přístroje a nástroje na válcování, řezání závitů - frézy do kovů, dřeva, zdiva - soustružnické nože - vyvrtávací hlavy universální - brusné, řezné kotouče, pilníky - pilové kotouče na kov, dřevo - svěráky, měřidla, mikrometry - ...

Stavební firma. Stavební práce, rekonstrukce.

Plynoservis. Opravy plynospotřebičů.

Dodávky, montáž, servis, opravy: - plynové kotle - elektrické kotle - kondenzační kotle - průtokové ohřívače - teplovzdušné klimatizační agregáty.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

Komíny: - výstavba - vložkování - revize - čištění

Revize elektro, instalace elektro do 1000 V

Přistavení a pronájem kontejnerů, dovoz materiálu a sypkých hmot, odvoz a uložení stavební sutě. Pronájem stavebních strojů a mechanizace. Bourací práce a demolice hydraulickým kladivem.

Architektonické, urbanistické studie a návrhy. Projektová dokumentace: - rodinné a bytové domy - interiéry - komerční objekty - veřejné prostory. Jestli se vám zdá odborník drahý, počkejte kolik vás bude stát amatér.

Výstavba - bazény Zateplování - budovy Obklady a dlažby - obkladačské práce Nástavby - přístavby - rekonstrukce - opravy Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny

Zakázková výroba vchodových a interiérových dveří, kancelářského nábytku, kuchyňských linek, oken, postelí, schodišť, vestavěných skříní a zahradního nábytku.

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Prodej, servis: - kompletní sortiment topné a varné techniky.

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.