Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Výroba: -nábytek -schodiště.

Stavební projekce. Zajištění průzkumných a geodetických prací.

Projektování, dodávka a montáž tepelných čerpadel Nibe. Realizace vrtaných studní.

Stolařství. Výroba, dřevovýroba, prodej: -okna, oken EUROOKNA -balkónové dveře -venkovní, vnitřní dveře -vrata -pergoly -schody.

Truhlářství, výroba: - kusový nabytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek.

Bytová jádra na klíč. Obkladačské práce, sádrokartony, plovoucí podlahy, rodinné domy na klíč, návrhy a realizace interiérů.

Prodej, materiál na zateplení: - polystyen - izolační vata - lepidla, stěrky - perlinka - okenní profily - penetrace - fasádní omítky, barvy - umělý kámen - perlinka.

Práce: - kovovýroba - obrábění kovů - zpracování kovů - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody vody - montáž ústředního topení - plynoinstalace - montáž plynových kotlů, kotle. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské práce - plynařské práce.

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody vody - montáž ústředního topení - plynoinstalace. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské práce - plynařské práce.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Revize: - elektro - elektroinstalační práce. Servis: - hromosvody.

Architektonické studie. Stavební projekce: - bytová, občanská a průmyslová výstavba - opakované projekty - systémové projekty - individuální návrhy - interiéry. Urbanistické studie, urbanismus.

Inženýrská činnost: - dotační management z fondů EU, MZP - technické poradenství - stavební dozor - projektové práce - realizace staveb - realitní služby.

Maloobchod: - stavební materiál, stavebniny.

Zemní, výkopové práce a autodoprava. Zemní práce minibagrem.

Práce: -malířské, malíř -natěračské, natěrač. Zednické práce a opravy, sádrování, tmelení, opalování starých barev, nátěrů a laků.

Koupelnové studio. Prodej: - obklady a dlažby od polských výrobců - sanitární technika-sprchové kouty, vany, umyvadla, bidety, - kompletní vybavení koupelen-radiátory, drátěný program, lepidla, lišty - koupelnový nábytek.

Rekonstrukce bytových jader, montáž sádrokartonu, podhledů, půdní vestavby, rekonstrukce, zateplení. Stavby - nádstavby rodinných domů.

Montáže, rozvody: - topení - plyn. Práce: - plynařské - topenářské - revize plynu.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.