Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba a prodej: -smykové nakladače Koala -příslušenství.

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - pojiva - lepidla, spárovací hmoty - stavební chemie - zdící materiály - izolace - střešní krytiny - stavební řezivo - obklady.

Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Sklenářství a stolařství. Práce: - stolařské - sklenářské. Výroba: - schodiště, dveře, vše z masívu.

Zámečnické a svářečské práce.

Práce: -inženýrské -projekční. Zpracování: -průkazy energetických ztrát budov.

Elektroinstalace, elektromontáže, komplexní dodávky staveb.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, frézařské, lisařské práce. Výkup, sběr: - druhotné suroviny - likvidace autovraků - palety - autodopravy.

Dodávka montáž: - pokrývání střech - výroba klíčů - zahradní krby. Prodej: - klempířské prvky - spojoací materiál - plechy.

Zemní práce. Autodoprava vnitrostátní. Stavební činnost: - prodej štěrku a kameniva - kontejnerová doprava.

Služby, práce, servis: - elektromontáže, elektroinstalace budov - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové, přístupové a docházkové systémy - měření a regulace kotelen a malých objektů.

Dozor na stavbách. Inženýrská činnost. Poradenství v oboru historických budov.

Stolařství: - stolařské práce - výroba nábytku - zakázková výroba.

Zemní práce. Autodoprava. Stavební činnost.

Maloobchod, prodej: - drogistické a průmyslové zboží.

Montáž, servis: - vzduchotechnika.

Montáž: - keramické obklady a dlažba. Zednické práce.

Výroba: - odlučovače tuku - lapáky písku, nádrže - rudly, policové a dílenské vozíky - kovové palety, konstrukce.

Stolařství. Výroba: - okna, dveře, vrata - schodiště, zábradlí - interiéry kostelů - repliky oken a dveří - dřevěné podlahy.

Práce: - zateplení fasád - odborný dodavatel ZELENÉ ÚSPORÁM - plastová, hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - garážová vrata - vjezdové brány - vstupní branky - interiérové dveře - kování na interiérové dveře - vnitřní a venkovní parapety - vnitřní, venkovní žaluzie - sítě proti hmyzu - rolovací sítě - rolety - ...

Kominické práce. Kamnářské práce. Pobočka: - Adolfovice 99 - tel.:584401839.

Malířství: - prodej, poradenství a finální realizace interiérových prostor.

Kovovýroba: - restaurování kovových výrobků - dálkově ovládané brány a vrata - bezpečnostní mříže - domovní čísla - krbové nářadí a rošty, krbové mřížky.

K-Styl - interiéry: - komplexní řešení interiérů - výroba nábytku - schodiště, dveře, okna - rekonstrukce půdních vestaveb - dřevěné exteriéry - pořez a hranolování laminovaných desek.