Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka a montáž: - vodoinstalace - ústřední vytápění - podlahové vytápění - plynové kotelny - izolace potrubí. Projekční činnost.

Stavba: - kotle s fluidním spalováním uhlí - malé tepelné elektrárny - teplárny - dodávka splaoven - servis spaloven - dodávka tepláren - elektrárny na klíč - dodávka výtopen.

Velkoobchod, prodej: - vodoinstalatérské potřeby - plynařské potřeby - topenářské potřeby - podlahové topení - tepelná technika - termostatické radiátorové ventily - plastové potrubí - potrubní rozvody - odpadní rozvody, žlaby.

Montáž, demontáž: -ocelové mosty. Komplexní rekonstrukce železničních svršků. Silniční dopravní výkony. Projekce pro technickou ochranu železnic. Provozování dráhy a drážní dopravy.

Zpracování kmenového surového dřeva. Výroba a prodej řeziva. Sušení řeziva. Stolařská výroba. Prodej palivového dřeva.

Zámečnictví, nástrojářství: - výroba samonosných bran, oplocení na klíč, nábytku v kombinaci nerezu a laminátu, přístřešků a voliér.

Práce: - malířské, malby - natěračské, nátěry.

Truhlářství, truhlářská výroba, dveře, nábytek.

Malířské služby. - byty, hotely, školy - strhávání tapet - stěhování nábytku - antické zeminy, benátský štuk. Natěračské služby: - nátěry dveří, topení, střech - fasád - zateplování fasád. Úklidové služby: - mtí oken - čištění koberců - úklid bytů, kanceláří.

Projektová činnost ve výstavbě: - pozemní stavby - rodinné domy - garáže - administrativní budovy - rekonstrukce staveb - parkovací plochy.

Stavební práce: - rodinné domy - dřevostavby - základové desky - vily - bungalovy - nízkoenergetické domy.

Výroba: -tepelně a zvukově izolační desky určené pro stavebnictví -polystyren EPS -polyfon -střešní dílce -Heraklith, Herakustik -XPS extrudovaný polystyrén -Geofoam -systémové role tepelně a kročejově izolační materiál, použití pro podlahové vytápění.

Lesnictví: - ochrana lesů - výroba truhlářského řeziva, stavební řezivo - péče o lesní porosty - rizikové kácení.

Projektová činnost: - vodohospodářské projekty - geodetické zaměření - posoouzení vlivu na životní prostředí - autorský dozor na stavbě - kolaudace stavby - poradenství.

Revize: -elektrická zařízení -hromosvody.

Vypracování projektové dokumentace: - stavby, rekonstrukce železničních dráh - stavby na dráze. Zajištění realizace stavby. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Sklenářské práce. Opracování plochého skla, rámování zrcadel i obrazů, broušení a vrtání.

Zednické práce. Obkladačské práce. Zateplování fasád.

Kovovýroba: - rybářské potřeby. Kovopasířské práce. Kovoobrábění a zámečnické práce. Obrábění kovů. Svařování: - nerez ocelí metodou TIG a MIG (argon, CO2).

Pokládky obkladů, dlažeb a mramorů.

Prodej vodoinstalačního materiálu.

Projekční práce: - stavební - kompletní projektové dokumentace - zpracování dílčích částí projektové dokumentace.

Stavební práce: - výkopové práce - demolice - úuklidové práce.

Dodávka a montáž: - vzduchotechnické zařízení - technologie, svařovny, pálící centra. Revize, montáž a opravy: - protipožární klapky - chladící a klimatizační zařízení. Výroba a prodej: - tvarovky pro vzduchovody. Realizace staveb: - střešní systémy - hydroizolace.

Projekce, projekční práce, realizace: - technické zařízení budov - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - voda, topení, plyn - vodoinstalační práce - topenářské práce - plynařské práce.