Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Zemní práce: - povrchové práce - výkopové práce - částečná demolice. Kontejnerová doprava: - odvoz, likvidace odpadů.

Kamenolom. Těžba, prodej: -lomový kámen - netříděný, stavební, soklový -štěrky a drtě.

Kompletní dodávky staveb: - novostavby - rekonstrukce objektů, staveb - průmyslové stavby - zateplování fasád - zemní práce.

Architektonická kancelář. Projekce: - rodinné, bytové domy - hptely a restaurace - administrativní budovy - polyfunkční domy - mateřské a základní školy - stavby pro sport - průmyslové, občanské stavby - urbanismus - inženýrská činnost.

Pila. Pořez, prodej: -řezivo -dřevo -listnatá a jehličnatá kulatina -impregnace dřeva.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro brouąení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Sádrokartonářské práce: - podkrovní vestavby - sádrokartonové příčky - světelné rampy, předstěny - rekonstrukce bytů, rodinných domů. Podlahařské práce: - laminátovém, masivní plovoucí podlahy - zdvojené podlahy - koberce, kobercové čtverce - pvc podlahy - linolea - vinylové podlahy - stěrkování podlah.

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

Hodinový manžel. Údržba budov. Údržba zahrad.

Foukaná izolace: - zateplení střech - zateplení půd - zateplení strojů, podlah. Sádrokartony: - suchá výstavba.

Instalatérské práce. Topenářské práce. Podlahářské práce. Solární systémy. Přestavba kotlů.

Revize, oprava, servis: - plynová zařízení. Školení obsluh plynových zařízení.

Zahradní technika a elektronářadí: - sekačky vysoké a parkové trávy - travní traktory, křovinořezy, pily - čerpadla - elektrocentrály - malotraktory - rotavátory - pluhy, brány, sněhové radlice a frézy - půjčovna základní techniky.

Servis, opravy, revize a repase: - technologické zařízení - vodárenských zařízení - testování, měření, analýzy a kontroly. Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Projekce: - elektro. Výroba: - elektrorozvaděče. Elektroinstalace a kontrolní měření.

Stavební práce: - rekonstrukce, realizace rodinných domů - zemní práce - obklady, dlažby - koupelny - zateplování staveb - schodiště - sádrokarony.

Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře - plastové balkonové dveře. Výroba z profilů německé firmy VEKA AG Dodávka, montáž: - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Projekce. Inženýrská činnost. Technická činnost. Projekční činnost v oboru pozemního a dopravního stavitelství.

Autojeřáby, montážní plošiny: - Tatra AD 28 - Praga V3S AD 80 - Avia MP 13 - Nissan Cabstar.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Tesařství, pokrývačství: - altány, pergoly - dřevěné obložení - zateplení podkroví - střechy, pokrývání - zastřešení balkónů.