Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elektroservis Živěla - záruční a pozáruční servis elektrospotřebičů, prodej náhradních dílů

Plynoservis: - servis plynového vytápění - revize elektroinstalací - opravy, montáže - pohotovost plynu.

Projekce a dodávky vodohospodářských staveb. Inženýrské služby.

Projekt, montáž, oprava: -elektroinstalace v domech a bytech -elektromontáže v průmyslových objektech. Práce: -strukturované kabeláže pro PC -EPS-elektronická požární signalizace -EZS-elektronická zabezpečovací signalizace -měření a regulace -montáž hromosvodů.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.

Podlahářské práce -pokládání podlahových krytin

Pila Zpracování dřeva. Stavební dřevo, řezivo.

Instalatérské a topenářské práce.

Vodoinstalatérské práce.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek interiérový, kancelářský - kuchyňské linky - okna, dveře - zahradní stavby, ploty. pergoly - sauny. Sklenářské práce - zasklívání oken. Rámování obrazů.

Služby, prodej, práce: - plovoucí podlahy včetně montáže - linolea - podlahové krytiny 120 druhů včetně pokládky - vyrovnání podlah samonivelační stěrkou - zdarma zajištěn odvoz.

Dodávka a montáž: - plastová okna - EURO okna - parapety - žaluzie - dokončovací zednické práce - obložkové dveře - zateplení fasád.

Prodej, maloobchod: - elektro, kotle, ohřívače vody - radiátory, záchody, vodovodní baterie - jízdní kola - RC modely - potřeby pro domácnost

prace:výškové, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů i okapních systémů

Betonárna. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi.

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Stavební práce: - novostavby, rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - zateplování fasád - izolace domů - oplocená rodinných domů - výkopové práce - klempířské práce - zateplování fasád - oplocená rodinných domů,

Činnost: - klempíř - pokrývač

Technologická firma. Dodávka: - čistírny odpadních vod, ČOV - úpravny vody - čerpací stanice - energetické využití kalového plynu - malé vodní elektrárny.

Návrh, projekce, výroba, montáž, oprava, servis: - čistírny odpadních vod - úpravny vod - čerpací stanice - armaturní komory, vodojemy Výroba: - konstrukce strojů pro vodohospodářské účely. - svařování nerez trubek - řezání vodním paprskem.

Zpracování průzkumu energetické náročnosti. Pronájem nebytových prostor. Pronájem chaty.

Prodej elektroinstalačního a spojovacího materiálu, svítidel.

Energetické audity, koncepce, průkazy energetické náročnosti budovy, odborné posudky k dotacím.

Prodej, montáž, demontáž: - plastová okna a dveře z profilu GEALAN - dřevěná eurookna, okna EURO - parapety - balkonové, vchodové, vnitřní dveře - výlohy, fasádní systémy - stínící technika, rolety, žaluzie - sítě proti hmyzu - garážová vrata.