Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství, zámečnictví, stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - atypické dveře, okna - schodiště, schody - kancelářský a koupelnový nábytek - kuchyňské linky - obývací, dětské, studentské pokoje - ložnice, pergoly., vrata.

Vodohospodářské stavby: - novostavby vodovodů, kanalizací - odstranění havárií vodovodů, kanalizací - tlakové zkoušky vodovodů, kanalizací - proplachy a dezinfekce. Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce domů a bytů.

Projektová činnost. Inženýrská činnost. Znalecké posudky. Reality a poradenství. Provozovna: Komenského 449 753 01 Hranice.

Nábytkové a stavební stolařství: - nábytek na zakázku.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí - zahradní technika. Pobočka: Tovární 7, 750 02, Přerov. Tel.: 581209470, 581206647, 777711806.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací materiály - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a náhradní díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí a rozvody.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, vše, co souvisí se střechou - střešní krytiny, střešní okna a další. Demoliční práce.

Dodávka, montáž: - dřevostavby - dřevěné stavby - nízkoenergetické stavby - systém K - kontrol - sendvičový panel - domy na klíč.

Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Doprava: - sypkých hmot - písku, štěrku, stavební sutě, obilí, atd.. Půjčovna lešení. Mobilní tryskání, pískování.

Elektromontážní práce: - veškeré bytové a průmyslové el.instalace do 1000 V. - montáže hromosvodů. - montáže el.vytápění. - montáž rozvaděčů. - montáž rozvodů STA. - rozvody domácich telefonů. - zajištění revizí elektro. Prodej, instalace, servis: - satelitní technika. Dodávka, montáž: - pohony pro automatické ovládání vrat a ...

Kovo-stroj servis: - axiální čepové spojky - pružné spojky - spojky s gumovou obručí. Prodej: - kalová čerpadla.

Stolařství, truhlářství.

Střechy na klíč: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - kompletní rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna. Stavební a obchodní činnost.

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba: - eurookna, posuvné, skládací typ euro - okna EURO dřevěná - bezrámové zasklení - dřevěné dveře, interiérové, vchodové - posuvné stěny - anglické posuvné okna

Stolařské a truhlářské práce.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Stolařství. Výroba nábytku.

Stolařství. Stolařské práce.

Výroba: -nábytek na zakázku z masivu i lamina. Výroba, opravy: -repliky starožitného nábytku.

Stolařství. Zakázková výroba z masivního dřeva. Výroba: - atypická okna - dveře - nábytek - schody - venkovní schody - stoly a lavice.

Výroba: - obložky - klapačky - zasklívací a obvodové lišty - profilové lišty.

Stavební a realizační činnost: - sanační omítky - sanace lodžií, balkónů a teras - tesařská práce - klempířská práce - rekonstrukce bytových jader - energetické audity. Inženýrská činnost. Půjčování fasádního lešení včetně montáže.