Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářství, výroba: - zakázková výrobu nábytku na míru - kuchyňské linky - skříně - postele - obývací stěny - školní nábytek

Práce: -truhlářství -stolařství

Truhlářství. Výroba, montáž: - dřevěné schodiště.

Výroba: - zahradní nábytek - vrata, dveře, výklady - interiéry. Truhlářství, stolařství.

Provozování: -vodovody -kanalizace -čistírny odpadních vod. Stavební činnost: -provádění inženýrských vodohospodářských staveb. Poradenská činnost. Služby: -měření teplé užitkové vody a studené vody.

Montáž: - voda-topení-plyn. Řemeslo: - vodoinstalace - plynoinstalace - topenář.

Zednictví: - stavební činnost, obkladačské práce, lícové zdivo, práce s kamenem.

Autodoprava, spedice: - přeprava a spedice sypkých materiálů. Pneuservis. Autoservis. Zemní práce.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Dřevovýroba: -dubová prkna -masivní parkety -dřevěné podlahy -masivní lamely -přířezy.

Stavby, projekce, rekonstrukce, opravy: -tovární komíny -kovové komíny s nerezovou nebo laminátovou vložkou. Služby: -nátěry komínů a ocelových částí výškových staveb -prohlídky, kontroly, revize za účelem zjištění skutečného stavu komína.

Maloobchod, prodej: - stroje SCHWAMBORN pro podlahářské práce - rotační stroje - brusky, frézy, vibrační lišty - hladičky betonu - stavební stroje - brusivo - průmyslové vysavače. Půjčovna: - vibrační lišty - čistící kotouče.

TOMEK výroba sklolaminátu Výroba ze sklolaminátu: -žlabové rozvody vody v chladících věžích -kryty chemické kanalizace -golfové překážky -střešní prostupy -vanové vložky -závodní auta -umývadla.

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky: -nátěry střech, konstrukcí -podbíjení podhledů -opravy komínů -výměna střešní krytiny -rizikové kácení stromů.

Okna, dveře, vrata: - plastová okna - vnitřní, vstupní, bezpečnostní dveře - parapety - garážová, průmyslová vrata - žaluzie, sítě proti hmyzu.

Prodej: - akumulátory - baterie - žárovky - železářské zboží.

Kamenictví, kamenické práce: - řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene. Výroba pomníků.

Dodávky, montáže: - průmyslové objekty, haly, ocelové konstrukce - skladové, výrobní haly. Inženýring staveb.

Projekční kancelář: - ústřední topení - rozvody vody - kanalizace.

Zpracování kamene. Výroba: - cement, cementové zboží - umělý kámen.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Výroba cementového zboží: - silniční panely - stropní systém - zatravňovací dílce armované - skruže - poklopy na studnu - betonové plotové sloupky - bednící tvárnice