Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: - voda, instalatérské - topení, topenářské - plyn, plynařské - zednické. Rekonstrukce staveb.

Prodej, montáž: - palubky (obkladové, podlahové) - stavební řezivo - hranoly, vazba - dřevěné schody, ploty - balkonové dílce - chaty, chatky.

Velkoobchod, export, import, prodej: - čerpadla - spojky - ucpávky - pohony aregulace - kompresory a dmychadla - převodovky - armatury - potrubí a hadice - komponenty - míchadla.

Otevírání: - byty - auta - trezory. Broušení: - nože - nůžky. Výroba klíčů. Železářství: - prodej spojovacího materiálu.

Stavební činnost: - hospodářské stavby, vodovody, kanalizace - pozemní stavitelství - vysoušení zdiva - sanace.

Pozemní a průmyslové stavby. Výstavba rodinných domů na klíč. Zateplování fasád. Rekonstrukce, modernizace. Projekční práce. Nákladní autodoprava do 12 tun.

Podlahářství: - podlahové krytiny PVC, vinyl Plovoucí podlahy, parkety: - dřevěné, korkové, laminátové, kaučukové - dřevěné parkety, podlahy. Koberce: - smyčkové, střížené, vpichové. Čištění a ošetřování podlah.

Projektová činnost, inženýrská činnost. Dodávky technologických částí staveb: - zařízení pro skladování, zpracování, manipulaci s ropnými produkty, bioplynové stanice - servis čerpacích stanic.

Stavební firma. Stavební výroba, výstavba: - bytová výstavba.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Sklenářství: - zasklívání - izolační dvojskla pro stolaře - broušení a vrtání skla, zrcadla - rámování - lepení akvarií a zrcadlových stěn Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiály - lišty (obrazové, dveřní) - dveřní a okenní doplňky - tmely MASTERSIL - silikony - panty - úchytky.

Prodej, montáž: - plastové okna - dveře AVANTGARDE - plastové střešní okna SKYLINE - vchodové kovové dveře s dekory - střešní výlezy, žaluzie.

Inženýrská geodezie: - vytyčování staveb - měření jeřábových drah - výpočty kabatur - účelové mapování - důlně měřičská činnost.

Výroba: - kovové konstrukce - kotle - tělesa a kontejnery.

Výroba: - rozvaděče - ovládací pulty. Kompletní instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy. Poradenství v oblasti úspor elektrické energie.

Realizace průmyslových elektroinstalací: - návrhy automatizace - regulace - měření - výroba rozvaděčů, automatizace - projektování elektrických zařízení.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalace - revize

Stavební firma: - generální dodávky staveb na klíč.

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Výroba, dodávka: -kotevní systém SOLO - N® typ 208, který je určen pro kotvení předpínacích kabelů složených z jednoho až jedenatřiceti sedmidrátových předpínacích lan (pramenců) o jmenovitém průměru 9, 3mm, 12, 5mm, 15, 3 mm (0, 6“) až 15, 7 mm (0, 62“) s napětím do 1860 MPa na mezi pevnosti. Stavební činnost: -mosty, lávky -předpínání ...