Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební činnost: - stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce - modernizace. Ozvučování kulturních akcí.

Pokládka podlah: - linoleum, marmoleum - PVC - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné podlahy, parkety - vinylové podlahy - koberce.

Anhydritové, lité samonivelační podlahy: - tepelné i zvukové izolace - lití, nivelace potěru - broušení povrchů podlah.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace a elektromontáže, projekce a revize v bytové výstavbě. Montujeme přijímací zařízení pro digitální vysílání. Služby: - elektroinstalační práce - revize -projekci elektroinstalací - montáž fotovoltaických prvků - přípojky v sítích nn - kabelové i satelitní rozvody -datové a ...

Stavební činnost, pozemní a inženýrské stavitelství. Zámečnická výroba, montáž.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.

Práce: -zámečnické včetně svařování -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader.

Služby v oblasti elektroinstalací a elektromontáží: - průmyslové i obytné zóny - hromosvody - měřemí a regulace - osvětlovací, telekomunikační, tepelná technika - revize - elektroprojekce - kamerové systémy.

Vitráže Ateliér VS Výroba, prodej: - skleněné vitráže. Výrobky: - nástěnné plastiky - výplně oken.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Projekce: -stavební. Inženýrská činnost. Soudní znalec: -ceny a odhady nemovitostí.

Kamenictví. Kamenické práce. Zpracování, výroba: - pomníky, obruby, krycí desky, parapetní desky, schody - opravy náhrobních pomníků, rámů a základů, demontáž, přebroušení - pomníky - teraco, žula - přebrušování teracových rámů a desek - umělý kámen (obruby, krycí desky).

Dodávka, projekce: - stavby - vedení staveb a provádění stavebního dozoru.

PSS Přerovská stavební a.s. Přerov Stavby na klíč, opravy, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - generální dodávky všech druhů staveb - občanská, bytová a průmyslová výstavba - rekonstrukce - zdravotechnické instalace - elektroinstalace - sádrokartony, podhledy.

Výroba, prodej, dodávka: - kvalitní spojovací materiál pro výrobu oken - šrouby pro montáž kování - šrouby pro montáž výstuh - šrouby pro spojování profilů - šrouby pro kliky - doplňkové profily a parapety - kotevní materiál - krytky - záslepky - nástroje a nářadí.