Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Statická kancelář. Statika a dynamika stavebních konstrukcí. Konstrukce: - betonové a zděné - ocelové a ocelobetonové - dřevěné. Zakládání staveb a geotechnika. Znalecká a poradenská činnost ve stavebnictví.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství

Služby: - renovace koupelnových van - malířství - nátěry - zednické práce.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Koupelnové studio Prodej: -vany, také hydromasážní -masážní boxy -sanitární keramika -vodovodní baterie. -obklad a dlažba Provádíme: -přestavby interiérů -rekonstrukce koupelen a bytových jader

Staveby a rekonstrukce: - bytového jádra - průmyslové objekty - stavby na klíč - zateplování - opravy, nátěry fasád.

Výškové a rizikové práce: - natěračské práce - spárování, upevňování konstrukcí - pokrývačské práce - montáž oken - klempířské práce - sádrokartony, izolace.

Prodej vodoinstalatérského materiálu: -filtry -hydranty -klapky uzavírací a zpětné -navrtávací pásy -opravné třmeny -poklopy -potrubní spojky -šoupátka vodárenská -šoupátka pro odpadní vody -zemní soupravy -vodoměrné šachty -šoupátka pro průmysl.

Klempířské a pokrývačské práce. Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Výroba: - plastové nádrže - míchadla - jímky - žumpy. Dodáváme potrubní systémy.

Střechy Rokyta: Specializace: - zhotovení a rekonstrukce střech jako kompletního celku prací i dodávky potřebného materiálu. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolatérské práce.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Služby: - stavební dozor - vyřízení stavebního povolení.

Prodej: - vodoinstalační materiál - plastové rozvody - odpadní instalace - mosazné armatury - plastové vany TEIKO - sanitární keramika.

Služby: - odhady, oceňování nemovitostí, movitostí, podniky, firmy. Služby, poradenství: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zajištění auditu včetné daňového poradenství. Služby: - stavební dozor - inženýrská činnost.

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Stavební firma: - stavby bytové, občanské, průmyslové - rodinné domy na klíč - inženýrské sítě - rekonstrukce objektů.

Měření: - radonu, radon - protiradonová opatření. Stavební práce: - zateplení budov - sádrokartonářské práce.

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Činnost: - geodetické práce - projektová činnost ve výstavbě - projektování pozemkových úprav

Práce: - malířské - natěračské.