Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka: - energie pro společnosti - kontrolní měrové středisko - logistika - stavební údržba - strojní a jeřábová údržba.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Prodej, montáž: - kuchyně na míru - vestavné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - stolky, obývací stěny, ložnice - vestavěné spotřebiče.

Projekce: - stavební - statické posudky - oceňovaní nemovitostí - vyřizování stavebních povolení - stavební dozor.

Technický bazar: - použité i nové zboží - elektro, voda, plyn, topení - instalační, plynařský, topenářský materiál - drobný stavební materiál - stavebně technický bazar.

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

PAMI Barvy - Laky Prodej: - barvy, laky - bazénová chemie. Míchací centrum.

Výroba: - elektrická energie ve vodní elektrárně.

Prodej a dovoz elektroinstalačních komponentů pro: - domovní elektroinstalaci - průmyslová a domovní svítidla - rozvaděče, svorkovnice, ventilátory, lišty, objímky, kabely Sídlo: Bořivojova 878/35 130 00 Praha 3

Projekce: - energetika. - stavby na klíč, inženýrské sítě, kanalizace - Inženýrské stavitelství - primární teplo - rozvod tepla dálkové.

Prodej: - spojovací materiál-vruty, metrické šrouby, hroty, matice, podložky, závotové tyče, trhací nýty, hmoždinky - kotevní technika, imbusy - chemický spojovací materiál atd.

Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.

Vodoinstalatérské práce. Plynářské práce. Topenářské práce.

Správa, údržba, servis, opravy: - veřejné osvětlení - nasvětlování budov, vánoční osvětlení. Elektromontáže. Montážní plošiny.

Práce: - voda, topení, plyn - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Navrhování, provádění: - vyhodnocování inženýrskogeologických a hydrogeologických průzkumů - stanovování radonového indexu - provádění laboratorních zkoušek zemin. Odborná způsobilost: - inženýrská geologie - hydrogeologie (studny) - sanační geologie.

Maloobchod: -nábytek -bytové doplňky, obrazy -koberce -PVC linolea.

Výroba: - nábytek - interiéry - kuchyně - atypický nábytek.