Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: -vodoinstalační materiál -fitinky -sanitární keramika tuzemská i zahraniční -sprchové kouty -vany -hydromasážní vany -vodovodní baterie -ventily vodovodní, plynové.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - hrubé stavby - teréní úpravy - obklady, dlažby - zateplení - rekonstrukce.

Služby: - geodetické, geodezie - práce v katastru nemovitostí, identifikace a vytyčování hranic parcel - praktické měření - komplexní pozemkové úpravy, jednoduché pozemkové úpravy - tvorba digitální katastrální mapy - digitální mapování - digitální technické mapy - výkony inženýrské geodézie - výstavba dálnic, měření pro správce inženýrských ...

Výroba: - pletivo 50x50 mm - napínací a vázací dráty - napínací kladky - sloupy a vzpěry - plotové doplňky - krepované pletivo - okrasné pletivo - chovatelské pletivo - zakázková (brány a branky včetně sloupků).

Montáž, opravy, revize: - hromosvody.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Interiérové studio kuchyní, dveří a podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně. Pobočka: -Šumperk 78701, Čsl. armády 40 (areál Jesanu)

Keramické stropní panely. Nákladní doprava. Přeprava sypkých materiálů Prodej: - vybrané stavební materiály

Výroba: - stropní panely dutinové - silniční panely - silážní žlaby tvaru A - opěrné stěny tvaru T, L Projekce, montáž: - univerzální železobetonové montované haly - prefabrikované základy.

Prodej, e-shop: - ruční i elektrické nářadí, obráběcí a užitkové stroje.

Montáž sádrokartonu, příčky, sádrokartonové a kazetové podhledy, suché podlahy KNAUF a FERMACELL.

Prodej: -jezdecké potřeby. Truhlářství. Podlahířství.

Montáž, opravy, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Zajištění elektroinstalačních prací. Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení.

Architektonický ateliér. Komplexní projekční činnost: - pozemní stavby - bytová výstavba, průmyslové objekty, veřejné stavby - interiéry, rekonstrukce. Urbanistické studie, prováděcí projekty.

Stavební a inženýrská činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce historických objektů zejména fasád.

Internetový obchod: - kompletní sortiment nářadí - nádobí a kuchyňské potřeby - elektronika - zahradní technika - výpočetní technika.

Prodej: - garážová vrata, pohony. Výroba - brány.

Služby: -investorská, inženýrská a developerská činnost -územně plánovací dokumentace -geodetické a inženýrsko geologické práce -měření radonu -laboratorní rozbory vody a půd -počítačová animace a vizualizace.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy dřevěné a laminátové - sádrokartonové konstrukce. Práce: - truhlářské - interiér - minerální kazetové podhledy

Stavební práce: - rekonstrukce budov, fasád - stavby na klíč - zemní práce - výkopy - odvodnění domů - terenní úpravy.

Zateplovací systémy, venkovní a vnitřní omítky, malířské a natěračské práce a revitalizace panelových domů.

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.