Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Služby: - vodoinstalatérské - plynařské.

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.

Pozemní stavitelství: - stavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jednotek, kanceláří - zateplování - výměna oken.

Kontejnerová doprava Havrda: -Avia kontejnery (2m3-9m3) -zemní práce UNC 060 -přeprava suti, písku -půjčování vibračního válce.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Klempířské, pokryvačské práce a hydroizolace plochých střech.

Prodej, montáž: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění oken. Nástřiky, nátěry, renovace: - opravení povrchové úpravy koupelnových van - dekorativní nástřiky - nástřiky koupelnových van. Čištění koberců.

Geodézie. Geodetické, zeměměřické práce: - geometrické plány - měření, zaměřování.

Prodej: - dřevotříska - laminové desky - sololit - hrany laminované s lepidlem a narážecí - obklady, lišty - potřeby pro stolaře a truhláře - podlahy.

Nabízíme Vám kompletní služby v oblasti projektování a realizace dřevostaveb. Výroba: - vazníky.

Řemeslo: -instalatér -výměny vodovodních baterií -čištění odpadů -kompletní rekonstrukce koupelen

Prodej, montáž: - plastová okna - dveře.

Realizace zahrad Zahradní jezírka: - okrasné zahradní biotopy - účelová-koupací jezírka - potůčky a brody - gejzíry atd. Dřevovýroba: - altány - pergoly a jiné dřevostavby - potoční stavidla - opalovací mola - okrasné studny - mosty - ploty. Kamenné stavby ze štípaného kamene: - kamenné zídky - krby - schody - ...

Stavební práce: - inženýrské a pozemní stavby.

Kovářství, kovářská výroba: -ozdobné i jednoduché mříže, zábradlí -kovové doplňky do interiérů - ozdobné tyče na záclony, kovový nábytek, svícny apod. -ozdobné držáky na květináče a truhlíky

Stavební práce: - zednictví - tesařské práce - izolatérské práce - malířství - natěračství - obkladačské práce.

Podlahářské práce Pokládka a renovace parket

Práce: -sádrokartonářské, zednické: -podhledy -půdní vestavby -zateplování fasád -dubové podlahy.

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Služby, práce: -projekční, -inženýrská činnost.