Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Elektroservis: - oprava elektrických spotřebičů - revize - prodej elektro - spojovací materiál.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek - zahradní altány - kuchyně - interiéry.

Železářství. Prodej: - železářské zboží.

Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské. Autodoprava

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

Stavební činnost. Výstavba: - pozemní a vodohospodářské stavby. Kanalizace. Demolice. Rekultivace. Silnice. Mosty. Objekty na vodních tocích. Regulace, revitalizace vodních toků.

Stavební projekce: - projekty v CAD - vizualizace - architektonické studie - interiéry, novostavby, rekonstrukce. Inženýrská činnost, stavební rozpočty, stavební dozory.

Betonárna. Výroba: - beton - potěrové směsi s cementovým pojivem - stabilizační podkladní vrstvy - malty a speciální směsi. Přeprava autodomíchávači. Sídlo společnosti: - Praha - Smíchov, Na bělidle 198/21.

Projektová činnost ve stavebnictví (stavební projekce): - administrativní budovy - bydlení - sportovní stavby - průmyslové objekty. Inženýrská činnost při projektování a realizaci staveb. Poradenství pro investory s výkonem cenového konzultanta.

Práce: - zednické - obkladačské.

Prodej, servis: - malá a střední stavební mechanizace.

Tesařství CAWO. Specializace na zakázkovou výrobu. Výroba a montáž: - dřevěných konstrukcí a staveb včetně dodání řeziva.

Dlaždičské práce: - pokládání žulové dlažby, mozaikové - zámkové dlažby - obrubníků. Pokladačské práce.

Půjčovna, pronájem: -stavební stroje i s obsluhou.

Komplexní řešení bytového jádra panelových domů na klíč.

Sušárna řeziva: - sušení jehličnatého a listnatého řeziva v horkovzdušných sušárnách. Velkoobchod: - jehličnaté řezivo - truhlářské, stolařské, stavební. Prodej: - dřevěné lisované brikety, ekologické palivo vhodné do všech druhů kotlů a krbů.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Kontejnerová dopravu vozem AVIA, nosnost 3, 5t. Vnitrostátní doprava. Přeprava stavebních strojů. Stěhování. Výkopové práce.

Stavební činnost. Zednické práce

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Podlahářství Montáž, pokládání: - podlahové krytiny.

Prodej: -stavebniny, stavební materiály.

Malířské a natěračské práce: -tvorba grafických návrhů fasád -malování bytů a nebytových prostor -malování kanceláří, hal -opravné malby po výměně oken -sádrové omítky povrch srovnatelný se sádrokartonem -nátěry oken a dveří + opravy -nátěry radiátorů a trubek -nátěry konstrukcí -nátěry okapů a střech -nátěry ...

Prodej: - jednorázové kruhové papírové bednění - kotevní a montážní technika - těsnící materiály - přísady do betonu a malt - lešení, bednění. Půjčovna, montáž, demontáž. - lešení - bednění.