Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně na míru -skříně -postele -pergoly, přístřešky -obklady schodů, zábradlí

Dřevostavby na klíč. Dřevěné přihranové vazníky a konstrukce. Nízkoenergetické domy.

Inženýrsko dodavatelská a projekční kancelář Projekty, projekce: - stáje pro skot - stáje pro prasata - projekty pro zemědělskou výrobu. Zpracování podkladů pro vynětí pozemků ze zemědělského a lesního půdního fondu.

Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Výroba, vývoj: -povlakovací zařízení. Výroba: -diamantové orovnávače. Služby: -přebroušení a přepovlakování nástrojů.

Práce: -stavby -zednické práce

Maloobchod: -průmyslové zboží -domácí potřeby.

Práce: - zemní a výkopové - autodoprava - pronájem stavebních strojů včetně strojníka.

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Stolařství, truhlářství.

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Práce: -topenářské, topenář -instalatérské.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety, parapety - zimní zahrady - výklady.

Zpracování projektové dokumentace v oboru plynárenských rozvodných zařízení.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Znalecká činnost: - soudní znalec v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné a průmyslové. Projekční činnost.

Plastová okna. Plastová střešní okna. Interiérové - dřevěné dveře. Exteriérové - plastové dveře. Doplňky.

Podlahy. Dodávka + montáž veškerých podlahových krytin- vinylové krytiny, plovoucí podlahy, Marmoleum, koberce, parkety. Příprava podkladu nivelací, nebo suchou cestou. Vzorková prodejna Olomoucká ul. 20, Prostějov.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.