Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Projekce, projektová činnost: - projekty staveb, - architektura, - návrh interiérů, - vizualizace, animace. Provozovna: Hornická 198, 788 32 Staré Město

Střechy Haná. Prodej: -střešní krytina. -izolační materiály. -stavební chemie. -střešní okna.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Práce: - elektroinstalace - elektroúdržbář - revize elektro - osvětlení interiérů. Montáž: - stropní podhledy.

Truhlářské a podlahářské práce.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - rekonstrukce - zateplování - stavby na klíč - obklady, dlažby - koupelny.

Řemeslo: -instalatér -voda-topení-plyn. Vodoinstalace. Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Montáž: -vodoměry -ústřední topení. Oprava: -ústřední topení.

Projekce, činnost: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění staveb jejich změn a odstraňování - technické dozory na stavbách - pronájem a správa vlastních budov

Projekční a inženýrsko dodavatelská činnost v inženýrské výstavbě.

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Truhlářství, kuchyňské studio, studio zdravého spaní. Výroba nábytku na zakázku, montáž: - interiéry obchodů - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - zábradlí - schodiště - podlahy - sedací soupravy.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Vývoj, konstrukce, výroba: -zařízení pro provoz parních kotlů a kotelen.

Práce: -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -koupelny na klíč.

Velkoobchod, prodej: -armatury

Práce: -instalatérské -plynařské

Dovoz: - mramor, žula, onyx, travertin. Výroba: - mramorová mozaika - dlažby - obklady - obložení schodů a krbů - parapety - kuchyňské a umyvadlové desky - dekorativní doplňky.