Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Značková prodejna. TV, internetový obchod potřeby pro: -Fitness -Zdraví a Krása -Dětský Koutek -Kuchyně -Bazény a Čluny -Dílna -Hobby a Zahrada -Elektro -Úklid a Praní -Nábytek+Postele -Domácnost -CD

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Práce: - malířské - natěračské

Služby: - klempířské a pokrývačské práce.

Rekonstrukce bytových jader, provádění obkladačských prací.

Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - ložnice - obývací pokoje - dveře, schodiště - interiéry restaurací - nábytek do škol - skříně - zahradní vybavení.

Malířské a natěračské práce v interiéru i exteriéru : - písmomalířské práce - lakýrnické práce - nátěry fasád, nápisy na fasádě - informační a reklamní tabule - nátěry průmyslových podlah - opravy dilatačních spár betonových podlah - autodoprava do 3, 5 t.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Zakázkové truhlářství. Výroba nábytku z lamina, dýhy a masivu: - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Malobchod, velkoobchod: -stavebniny -izolační pásy -stavební chemie -sanitární technika -vany -bytové doplňky -sádrokarton. Půjčovna: -stavební stroje. Provozovny: -Uničov, Šumperská, tel.:585054243, avant.unicov@avant.cz -Litovel, Javoříčská 542, tel.:585371126, litovel@avant.cz

Produkty: - hliníkový podpěrný systém - sklolaminátové věže - fasádní systémové lešení SPRINT - hliníkové věže BOSS - modulový systém CUPLOK - podpěrný a bednící systém SOLDIER - stavební výtahy a vrátky - shozy na suť ESDA. Prodej, pronájem, půjčovna lešení, hliníkových věží a lešenářských výrobků: - rámové lešení SPRINT - ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -výrobky ze ztuženého mramoru pro exteriér a interiér. Balustrády Krby Fontány Květinové nádoby, vázy Lemy k bazénům Podstavce, sloupy, schody Sochy, sochy zvířat Zahradní nábytek Prodejna: -Mohelnice, Dolní Krčmy 30, tel.:583431380.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Kovovýroba. Veškeré zámečnické práce. Svařování.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vodo, topo, plyn - vodovodní baterie - vany, sprchy, kouty, umývadla, WC - trubky na vodu, topení, plyn - plynové sporáky, kotle a ohřívače - instalační materiál - vodoinstalační, topenářský materiál - radiátory - dlažba, obklady - koupelnový nábytek.

Truhlářství, podlahářství. Návrhy interiérů. Výroba, montáže: - schodiště - zábradlí - vnitřní dveře - podlahy.

Služby: - elektromontáže - centrální vysavače - elektronické zabezpečení objektů - servis plynových kotlů