Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářství, podlahářství. Dodávka, montáže: - terasy z kompozitního materiálu Twinson od firmy Deceuninck - interiérové dveře Sapeli, Portadoors. Prodej: - podlahové krytiny. Výhradně pro PMP Renova.

Čalounictví. Výroba, oprava: - židle - rohové kuchyňské lavice - sedací soupravy - ložnice, postele. Čalounické práce: - čalounění dveří - předsíňové stěny. Prodej: - potahové látky. Prodej, pokládka: - koberce.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné a korkové - mozaiky, vlysy - prkenné podlahy - renovace starých parket - PVC podlahy.

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Prodej, montáž: - žaluzie - těsnění - rolety, markýzy - sítě proti hmyzu - vjezdové brány - garážová vrata.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Projekční práce rodinných domů a objektů občanské vybavenosti včetně inženýrské činnosti.

Práce: - malířské - natěračské.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Zemní práce. Výkopové práce. Demolice staveb.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Tesařství, tesařské práce: - speciální bednění betonových konstrukcí - dřevostaveb všeho druhu - pokrývačské a klempířsé práce

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Služby: - tesařské - klempířské - pokrývačské - rekonstrukce

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Výstavba: -rodinné domy. Inženýrská, investorská, obchodní a realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Projekce: - inženýrská činnost (vyřízení stavebního povolení) - projektování.