Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Montáž: - sádrokartony - podlahy. Stavební práce.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výškové práce: Čistění, opravy a nátěry okapů, montáže zábran proti holubům, opravy balkónů, montáž reklam, opravy střech, opravy fasád, nátěry.

Prodej, montáž: - vodoměry.

VS Glass Products Distribuce: - barevna skla - nástroje a pomůcky pro zpracování skla.

Zednické a stavební dokončovací práce lehčího druhu: - veškeré práce navazující na hrubou stavbu, rekonstrukce a revitalizace interiéru, ať už v ložnici či koupelně, od podlahy po strop. - montáž sádrokartonu, pokládka dlažby, malířské práce, obklady, fasády a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej: - železářství.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku: -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kanceláře -bytové interiéry -skříně -zahradní nábytek, pergoly, zimní zahrady, altány. Montáž, oprava a údržba nábytku.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Stavební práce: -zateplování objektů, fasád a plochých střech panelových a rodinných domů -rekonstrukce veškerých objektů -veškeré stavební práce -výškové práce -provádění omítek strojní technologií. Řemeslo: -nátěry fasád.

Malířské, natěračské práce.Čištění střech, protimechové nástřiky a nátěry střešních krytin a klempířských prvků silikonovou barvou za 1/3 ceny nové střechy. Výškové práce, fasády.

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Provádění zemních a výkopových prací.

Dodávka a montáž suché vnitřní výstavby: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - suché podlahy - stavební práce.

Výroba, montáž, prodej: - sektorové kuchyňské linky AROMA, KARAMELA, KARYMÉ, MIRKA, DUBOR - kompletní koupelnový nábytek - pracovní desky - nábytek - předsíňové stěny - botníky.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), kuchyní (DanKüchen) a pokládka plovoucích podlah.

Výroba: -dřevěná Eurookna a dveře Euro -plastová oknaa dveře TROCAL Gealan -hliníková okna a dveře -balkonové dveře -vchodové dveře -terasové dveře -prosklené stěny -zimní zahrady. Dodávka, montáž a seřízení: -střešní okna avantgarde.

Prodej, půjčovna, pronájem: - nářadí - elektrické ruční nářadí - malé a střední stavební mechanizace.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Poradenství - poradenství v oblasti výstavby čerpacích stanic a dalších investičních celků - vhodnost umístění ČS v předpokládané lokalitě - navržení velikosti ČS (počet výdejních stojanů, velikost nádrží, velikost prodejní plochy, atd.) - ekonomická studie návratnosti vložené investice. Financování: - pomoc při zajištění finančních ...

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

Opravy a rekonstrukce střech, nátěry, zateplení, nadkrokevní izolace, palubkové obklady, stavební práce.