Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kamenictví, kamenické práce. Hřbitovní architektura. Stavební kamenictví: - obklady budov - broušení, leštění podlah.

Stavební firma, výstavba na klíč: -stavby občanské -stavby bytové -stavby průmyslové -novostavby -rekonstrukce -adaptace.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Práce: - instalatérské - vodo, topo.

Veškeré klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken, nátěry střech.

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - palivo (hnědé uhlí, černé uhlí, koks, dřevěné brikety). Doprava: - nákladní vozidly Liaz sklápěč, LIAZ HR, IFA sklápěč - Iveco sklápěč.

Výroba: - kancelářský nábytek - dětské pokoje - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Plynoservis, plynařské práce: - opravy, montáže. Revize OPZ : - domovního plynovodu, plynospotřebiče s provedením odborné údržby. Autorizovaný plynoservis pro karmy, kotle, bojlery, topidla. Montáž, opravy, havarijní služba: - domovní rozvody plynu, topení, vody, kanalizace.

Komplexní výroba, montáž: - střechy. Tesařství. Klempířství. Pokrývačství. Výroba: - pergoly - dřevostavby.

Míchání: - fasádní, interiérové barvy, laky.

Dodávka: - elektrické energie - zemní plyn. Výroba rozvaděčů. Montáž: - elektroinstalace.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Elektro prodejna Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - lustry, osvětlení.

Dřevovýroba: - vyspravovací zátky - vyspravovací lodičky - spojovací lamelky - spojovací kolíčky + tyčovina - sušení řeziva.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

Střechy na klíč Kompletní práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Malířské a natěračské práce všeho druhu. Dekorativní malby, nástěnné malby, stencil, street art. Nástřiky gothele, variopaint. Vysokotlaké stříkání airless.

Prodej, montáže: - plastová okna. Velkoobchod, prodej: - kotevní technika - pěny, tmely, silikony - stavební systémy - železářské potřeby - domácí potřeby.

Služby: - elektromntáže do 22kV - výroba rozvaděčů - odstranění revizních závad - telefonní rozvody - zabezpečovací systémy - požární hlásiče - kamerové systémy - hromosvody - revize elektrického zařízení - projekce - fotovoltaické elektrárny.