Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce, řemeslo: - stavební firma - provádění staveb včetně jejich změn - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - půdní nástavby a vestavby - renovace a opravy fasád, nátěry fasád - betonářské práce - ostatní stavební práce dle dohody.

Malířské a natěračské práce.

Malířské, natěračské práce. Stavební práce. Prodej střešní krytiny. Čištění suchým ledem.

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - stavební projekce

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - koupelny - půdní vestavby - sádrokartony - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - sanační systémy - sanace vlhkého zdiva.

Činnost: - Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti - obchod se surovým dřívím - obchod s řezivem - prodej lesnického nářadí, pomůcek a potřeb

Zámečnictví, kovovýroba: - zahradní lavičky - houpačky - sedací soupravy na zahradu - oplocení pozemků dle přání zákazníka (s dodáním patek, sloupků, pletiva, včetně bran a branek, včetně nátěrů) - schody a zábradlí - mříže - regály - vrata - skříně a dvířka na plyn - svářečské práce

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Nákladní autodoprava: - vozy DAF, LIAZ, TATRA T 815, Přeprava sypkých směsí. Zemní práce: - stroje UDS 114, UNC 061.

Studnařské práce: -výkop nových studní -čištění studní -oprava zařízení studní -klasické kopané studny průměr 80, 100, 150.

Práce: -malířské -natěračské

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Malířské a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce.

Projekční práce: - projekty dopravních staveb.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce: - střechy - pergoly - verandy.

Kovoobráběčství, zámečnictví.

Prodej, montáž, servis: - sádrokartony UNIGYP - tepelné izolace URSA, THERMOLAN - kazetové podhledy AMF, USG - zateplovací systémy - půdní vestavby, podhledy.

Klempířství, klempíř, klempířské práce

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - revize domovních plynovodů - servis plynových spotřebičů

Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.